-30%

Vorige Nr 1 van 46 Volgende

Swing with the plants GREEN Marcel Wanders - Droog

Artikelnr.: 8717399071086
€ 199,00 € 139,00 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

De zitting van deze schommel kan gevuld worden met aarde en zaad. Als de klimop tegen het touw op klimt wordt het een romantische zitplek voor in de tuin of in de huiskamer. Designed door Marcel Wanders voor Droog.

Mud in May is officiële dealer van Droog, je kunt al hun producten bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

LET op: we hebben er nog maar een paar en kunnen ze niet meer inkopen: alleen in het groen!

 

Marcel Wanders

Marcel Wanders is een Nederlandse product ontwerper. Zijn studio is gevestigd in Amsterdam. Hij ontwerpt voor verschillende internationale labels waaronder Moooi, Cappellini, Chi ha paura…?, Mandarina Duck, Flos, Boffi and Magis. Bij Moooi en Lensvelt werkt hij tevens als art director. Marcel Wanders werkt ook samen in andere design gerelateerde projecten zoals de Vitra Summer Workshop waar hij projectleider was. Hij was jury lid voor verschillende prijzen zoals de Rotterdam Design Prize en de Kho Liang Ie prize. Hij gaf lezingen op  SFMoMA, Limn, de Design Academy en heeft les gegeven op verschillende deign academies in Nederland.

Ontwerpen van Marcel Wanders zijn aangekocht door musea over de hele wereld zoals het Museum of Modern Art in New York en San Francisco, Stedelijk Museum in Amsterdam, Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam, Centraal Museum in Utrecht, Museum of Decorative Arts Copenhagen. Het werk van Marcel wanders werd gepubliceerd in alle toonaangevende design tijdschriften.

 

Droog

Droog is een Nederlands designlabel, opgericht in 1993, en wordt gezien als één van de bekendste exponenten van Dutch Design. Bekende ontwerpers die voor Droog ontwerpen zijn Hella Jongerius, Marcel Wanders, Tejo Remy, Richard Hutten, Henk Stallinga en Jurgen Bey.

Lab is de kern van de onderneming. Ontwerpers, partners en klanten, fabrikanten en projecten van over de hele wereld brengen ideeën in en van daaruit experimenteren de ontwerpers met nieuwe concepten, materialen en technieken, maar ook met eeuwenoude vakmethoden. Soms neemt Droog zelf het initiatief tot onderzoek of ontwikkeling en soms werkt Droog als intermediair, zoals bij opdrachten en projecten. Droog is gevestigd in Amsterdam.

Voor een overzicht van al het werk van Droog, klik hier.

Merk / Designer
Droog / Marcel Wanders

gewicht
3,7

Afmetingen in verpakking
76.5 x 29 x 16.5 cm

Afmetingen
75 x 23 x 10 cm / touw 3m

Materiaal
polyethylene, touw

© 2017 - 2023 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss