-20%

Nr 42 van 121

Bestek Sunday - HAY / Big-Game

Artikelnr.: 5710441246817
€ 45,00 € 36,00 (inclusief btw)

Bestek Sunday - HAY / Big-Game

De bestekset van het Zwitserse Big-Game voor het Deense designlabel HAY heeft een prachtige opvallende ribbel. De serie bestaan uit messen, vorken, dessertlepels, opscheplepels en theelepels. Gemaakt van duurzaam roestvrij staal.

Big-Game is steeds bekender aan het worden door hun gewaagd eenvoudige, maar tegelijkertijd opvallende designs. Zo zijn ze ook verantwoordelijk voor de Bold Chair van Moustache en zijn ze ook voor Valerie Objects aan het werk.

Wij vinden het Sunday bestek mooi fris en klassiek tegelijk; spannend door de diepe ribbel. Ze zouden zo op een schilderij van Edward Hopper passen. Daarnaast liggen ze prettig in de hand, zijn mooi licht, en betaalbaar.

 

Onderdelen en afmetingen Sunday bestek

Tafelmes / table knife 2 cm bij 20 cm

Tafelvork / table fork 2,5 cm bij 19 cm

Tafellepel / table spoon 3,5 cm bij 18,5 cm

Theelepel / coffeespoon 3 cm bij 13,5 cm

Serveerlepel / Serving Spoon 6 cm bij 27,5 cm

 

Over Big-Game

Big-Game is een design studio uit Zwitserland dat is opgericht door Elric Petit, Grégoire Jeanmonod en Augustin Scott de Martinville. Ze omschrijven hun werk als eenvoudig, functioneel en optimistisch. Ze ontwerpen voor merken als Alessi, HAY, Karimoku, Muji, Lexon, Nespresso en Moustache. Het werk is toegankelijk, charmant en zoals ze het zelf zeggen vooral nuttig. De studio heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de Swiss Design Award, de iF Design Award, de Wallpaper Design Award, de Good Design Award, de Hublot Design Award en Design Preis Schweiz.

Big-Game is gevestigd in Lausanne, Zwitserland met een team van vijf tot zeven personen. Naast hun ontwerpwerk zijn de drie oprichters ook leraar aan ECAL / University of Arts en Design te Lausanne.

 

Volg eens een college van Elric Petit over design, lang maar zeker interessant!

 


Over de oprichters

Grégoire JEANMONOD is Zwitser, geboren in 1978. Hij groeide op in Zwitserland in het kanton Vaud en studeerde industrieel ontwerp aan ECAL / University of Art and Design Lausanne, waar hij afstudeerde in 2003.

Elric PETIT is Belg, geboren in 1978. Hij groeide op in België en Algerije, studeerde industrieel ontwerp aan La Cambre in Brussel en studeerde af in 2003.

Augustin SCOTT DE MARTINVILLE is Frans, geboren in 1980. Hij groeide op in China (Beijing en Hong Kong), en studeerde aan ECAL / University of Art and Design Lausanne, waar hij afstudeerde in 2005.

 

Klik voor de website van Big-Game hier.

 

HAY

HAY is een Deens merk, opgericht in 2002. Doel was betaalbaar hedendaags design op de markt te brengen met een geavanceerde industrieel productie. Die ambitie is niet veranderd. Hay maakt duurzame kwaliteitsproducten met hoge toegevoegde waarde voor de gebruiker. Door de juiste inzet voor het ontwerp en de productie van meubels en accessoires streven ze ernaar om groots design toegankelijk te maken voor een breed publiek. HAY's visie is om eenvoudig, functioneel en esthetisch ontwerp te creëren, in samenwerking met de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers ter wereld.

Merk / Designer
HAY / Big-Game

Afmetingen
varieert, zie body tekst

Materiaal
Roestvrij staal

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss