Cadeaulijst Johan & Greetje

 

Welkom op cadeaulijst van Johan & Greetje. Zoals jullie weten gaan ze op zondag 22 november trouwen, en ze hebben bij Mud in May een lijst met cadeau's uitgezocht die ze graag zouden willen hebben. Je kunt de items direct online kopen, maar natuurlijk kun je ook in de winkel komen kiezen. Wij geven het cadeau op het feest, je hoeft het dus niet zelf mee te nemen!

 

Voorraad = Aantal dat Johan & Greetje zouden willen

In de lijst staat onder ieder item de voorraad aangegeven: dit is het aantal dat Johan & Greetje er graag van zouden willen hebben. Je kunt er 1 kopen, dan haalt ons systeem er 1 vanaf. Als van een item het aantal dat Johan & Greetje ervan willen hebben is bereikt verdwijnt het item uit de lijst.

De lijst hieronder wordt dus steeds kleiner!

 

Persoonlijke boodschap

Koop je het cadeau online? Schrijf dan in de check-out in het vrije veld je felicitatie: bij ieder cadeau voegen wij een handgeschreven kaartje toe. Koop je het in de winkel kun je daar zelf het kaartje schrijven.

 

Bijdrage aan grotere / duurdere items

Johan en Greetje hebben ook een aantal duurdere items op hun verlanglijstje staan. Wil je daar een bijdrage aan leveren? Klik op 'bijdrage' in de lijst, selecteer het bedrag dat je wilt geven en schrijf in de check-out in voor welk item het is!

 

Check-OUT

Vul in de check-out gewoon je eigen naam en adres in, als een reguliere webshop. Dan weten wij van wie het cadeau is. Omdat er Johan & Greetje bij het artikelnummer staat kunen wij zien dat het voor hen is. We verzenden het item uiteraard niet maar brengen alle cadeau's naar het huwelijksfeest.

 

We hopen dat alles duidelijk is: mocht je toch een vraag hebben bel ons gerust, mocht je liever bij ons in de winkel kijken welk cadeau je het leukst vind om te geven, kom langs. We zitten op de Eerste Sweelinckstraat 56 te Amsterdam (zijstraat Albert Cuypmarkt) en zijn open van di t/m vr 11-18 en za van 11-17

Succes met de keuze!

 • Papieren Tafellampje 'EO' Black/White - Ann Demeulemeester Serax
  Papieren Tafellampje 'EO' Black/White - Ann Demeulemeester Serax

  Tafellamp 'EO' Black/White - Ann Demeulemeester SeraxDit elegante van metaal en papier opgebouwde tafellampje 'EO' van designer Ann Demeulemeester voor het merk Serax is onderdeel van een wonderschone serie. Door de papieren…

  € 157,00
 • Servies Dé - Bordje 17,5 cm Off-White/Red var 2 - Ann Demeulemeester Serax
  Servies Dé - Bordje 17,5 cm Off-White/Red var 2 - Ann Demeulemeester Serax

  Servies Dé - Bordje 17,5 cm Off-White/Red var 2Dit wonderschone, met de hand geschilderde bordje (17,5 cm) is onderdeel van een 64 delig servies genaamd Dé dat eind 2019 gelanceerd werd door Ann Demeulemeester - Serax.

  Klik…

  € 25,00
 • Servies Dé - Bordje 17,5 cm Off-White/Red var 5 - Ann Demeulemeester Serax
  Servies Dé - Bordje 17,5 cm Off-White/Red var 5 - Ann Demeulemeester Serax

  Servies Dé - Bordje 17,5 cm Off-White/Red var 5Dit wonderschone, met de hand geschilderde bordje (17,5 cm) is onderdeel van een 64 delig servies genaamd Dé dat eind 2019 gelanceerd werd door Ann Demeulemeester - Serax.

  Klik…

  € 40,00
 • Kristallen Champagneglas 'Grace' - Ann Demeulemeester Serax
  Kristallen Champagneglas 'Grace' - Ann Demeulemeester Serax

  Universal Glass Grace - Ann Demeulemeester SeraxDeze hand geblazen loodvrije kristallen glazen genaamt Grace zijn onderdeel van de serie 'glasses by Ann' die Ann Demeulemeester heeft gemaakt voor Serax.

  De Grace collectie bestaat…

  € 21,00
 • Bijdrage
  Bijdrage

  Bijdrage duurdere itemsWil je meebetalen aan een duurder cadeau? Kies hier het bedrag en vul in de check-out in het vrije veld in voor welk item het is. Is het totaal bedrag bereikt dan verwijderen we het item van de…

  € 20,00
© 2017 - 2022 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss