Nr 11 van 28

Bubble hangers L / Kapstok knop - Petite Friture

Artikelnr.: 0450003
€ 89,00 (inclusief btw)

Bubble hangers Large Petite Friture

De Bubble hangers van het Franse designmerk Petite Friture zijn prachtig gekleurde glazen kapstok knoppen die als zeepbellen op de muur geschoefd zijn. Zo licht als ze er uit zien, zo stevig zijn ze gemaakt. Van mooi dik glas, met de hand geblazen in een mal en stevig bevestigd aan een stalen schroefdop zijn ze eenvoudig aan de muur te bevestigen.

De knoppen zijn verkrijgbaar in 2 verschillende maten (small en large), beide in 4 kleuren.

De Bubble hangers werden ontworpen door het ontwerpburo Vaulot & Dyèvre voor Petite Friture. 

Maat: 15 tot 13 cm breed, 15 cm hoog

Mud in May is officiële dealer van Petite Friture, je kunt al hun producten bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

Vaulot & Dyèvre

Quentin Vaulot en Goliath Dyèvre richtten hun studio op in 2009 in Pantin, Frankrijk. Vanuit een ontwerpmethodiek die de mens expliciet centraal stelt komen zij tot hun producten.

"Door de behoeften en het gedrag van de gebruiker te bestuderen, vinden we mogelijkheden om producten, diensten, communicatie en mensen te verbeteren en te vereenvoudigen."

Het werk van Vaulot & Dyèvre is tentoongesteld in het Vitra design museum, het Power Station of Art, Shanghaï, het Musée des Arts Décoratifs in Parijs.

 

Petite Friture

is een Frans designlabel dat ontstond in 2009, met "de wil om jonge talenten te promoten en om met hen een catalogus van objecten, verlichting en klein meubilair te ontwikkelen die een vibratie creëert". Het resultaat zijn elegante en toegankelijke objecten die op een eenvoudige en ongeremde manier een verhaal vertellen: objecten die ons dagelijks leven begrijpen en ons uitnodigen om ervan te genieten.

Merk / Designer
Petite Friture / VAULOT & DYÈVRE

gewicht
0,35

Afmetingen in verpakking
23.5 cm bij 19 cm bij 22.5 cm

Gewicht in verpakking
0,6 KG

Afmetingen
13 cm breed bij 13 cm diep bij 15 cm breed

Materiaal
Blown glass, steel

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss