Over het Dune Servies van Kelly Wearstler

Het porseleinen servies ‘Dune’ van de Amerikaanse top interieur designer Kelly Wearstler voor Serax speelt mooi met kleur en glans. Ze heeft drie aardse kleuren gekozen (alabaster, clay en slate) die in het porselein gebakken zowel mat als glans gebruikt worden, wat een spannend effect geeft. Kijk bijvoorbeeld naar de kopjes of kommen waarbij de binnenkant glans en de buitenkant mat zijn afgewerkt.

Kom ze vooral bekijken in de winkel in Amsterdam, foto’s zijn mooi maar in het echt zijn ze mooier!

 

 

Over Kelly Wearstler

Kelly Wearstler (1967) is een Amerikaanse interieur ontwerper die naam maakte in de hotel branche, waarbij haar werk voor de hotelketen Viceroy het meest bekend is. Ze heeft daarna producten ontworpen voor klanten als Gwen Stefani, Cameron Diaz en Stacey Snider en was jurylid bij alle afleveringen van Bravo's Top Design reality-wedstrijd in 2007 en 2008.

Ook heeft Wearstler boeken uitgebracht: ‘Modern Glamour: The Art of Unexpected Style’, werd in 2006 door de Los Angeles Times uitgeroepen tot bestseller. Inmiddels voert ze onder haar eigen naam een lifestyle-merk dat zowel haar eigen ontwerpen als stukken die ze op veilinghuizen vindt aanbiedt.

Ze heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de AD 100 Hall of Fame, Time Magazine the Design 100, Elle Decor A-List Designers en Vogue Best Dressed.

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss