Over de New Bum Bag van SUSAN BIJL

De New Bum Bag is een kleurrijke van 100% gerecyclede stoffen gemaakte handtas. Je draagt hem crossbody, over je schouder, in je hand, op de fiets of aan de kinderwagen. De New Bum Bag is een uniseks favoriet aller tijden voor je dagelijkse benodigdheden. De doosjesachtige vorm onderscheidt de tas van elke andere handtas en maakt hem erg ruim. Zie het als een waterdichte 3D-versie van The New Pouch. De tas is licht van gewicht, heeft een binnenvak, is verkrijgbaar in twee maten en wordt geleverd met klittenband zodat je hem ook aan je fietsstuur kan hangen.

Gemaakt van hoogwaardige Bluesign®-gecertificeerde en 100% gerecyclede stoffen, met een waterdichte coating en waterdichte ritssluiting voor hoogwaardige bescherming.

57% gerecycled nylon, 43% gerecycled polyester

 

The New Bum Bag Small

 

The New Bum Bag Medium

 

 

Wat zijn de maten van de Bum Bag?

De Bumbag is te krijgen in 2 maten: de grootste (Medium) is 28 cm breed, 19 cm hoog en 8,5 cm diep; de kleinste (Small) is 18,5 cm breed, 13 cm hoog en 6 cm diep. De strap of band is in lengte verstelbaar van 58 tot 108 cm en heeft een breedte van 2,5 cm.

 

 

 

Hoe haak je de band / strap aan de New Bum Bag?

Dat klinkt als een wat onnozele vraag, maar er zitten namelijk lusjes naast de rits waar je ze niet aan moet hangen. Die hebben als functie dat je de rits makkelijker kunt openen en sluiten (je pakt ze met je andere hand zodat je tegenkracht geeft). Dus deze vraag komt wel eens voor in de winkel.

Maar je hangt de band aan de metalen haken aan de zijkant van de Bum Bag. Lekker sterk.

Zie filmpje hieronder.

 

Hoe monteer je de Bum Bag aan de stuur van je fiets (want ja, dat kan!)

In de Bum Bag zitten 2 bandjes (met klittenband ) waarmee je de tas kunt vastzetten aan de stuur van je fiets (of aan je kinderwagen). Je haalt de banden door de lusjes aan de achterkant en 'klittenband' ze vast.

Zie filmpje hieronder.

 

Kun je de New Bum Bag wassen in de wasmachine?

Ja dat kan, alle tassen van Susan Bijl kunnen in de machine gewassen worden op 30 graden, bij voorkeur met een kort programma. We raden daarbij aan om een waszak te gebruiken zodat er geen microplastics in het milieu komen. Of, nog beter, koop een microplastic filter voor je wasmachine zodat je al je kleding (vooral fleece is de boosdoener) milieuvriendelijk wast.

Om slijtage te minimaliseren kun je het wassen het beste zo veel mogelijk beperken. De New Bum Bag heeft namelijk een waterdichte coating die bij elke wasbeurt iets minder wordt. Dus was kort en niet te vaak!

Zakken met gespen en metalen sluitingen moeten in een waszak of kussensloop worden gedaan om schade aan de machine of andere items in de lading te voorkomen.

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss