Retourneren

Vrijwel alle producten kun je zonder dat je daar een reden voor hebt binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst voor retour aanmelden. Hierna heb je dan weer 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk te verzenden / retourneren. Retourneren is bij ons gratis. Het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending zullen na aankomst in onze winkel op je bankrekening worden terug gestort.

Komt het aankoopbedrag van je order bij een gedeeltelijke retour echter onder het bedrag waarvoor we gratis verzenden worden er wel verzendkosten in rekening gebracht.

Wil je retourneren omdat er een fout in het product zit dan overleggen we wat gewenst is: ofwel het geld terug gestort krijgen, ofwel we sturen je een nieuw product toe.

Let op: de producten die je niet kunt retourneren zijn de producten die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt, zoals gestoffeerde meubels.

 

Aanmelden en uitvoeren van een retourzending

Doorloop de volgende stappen:

  1. mail ons dat je een product wilt retourneren. Voeg in je mail de factuur toe of vermeld in de mail het product of de producten, het ordernummer en je gegevens. Geef ook aan of je het bedrag terug gestort wilt krijgen of een nieuw product wilt ontvangen.
  2. wij sturen je vervolgens een bevestiging van je retourmelding en een label voor gratis verzending. Als er dingen onduidelijk zijn nemen we telefonisch contact met je op.
  3. Print het gekregen retourlabel, verpak het te retourneren product in de originele verpakking zodat het onderweg niet kan beschadigen (zoals wij het ook naar jou gestuurd hebben), en plak het retourlabel erop. Gelieve de originiele verpakking van het product niet te beschrijven of beplakken, dat maakt het voor ons lastiger om het product opnieuw te kunnen verkopen.
  4. Brengt het pakket naar een Postnl afhaalpunt en stuur het (gratis) naar ons terug.
  5. Als wij het pakket hebben ontvangen storten we het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending op je bankrekening terug, of sturen je een nieuw product toe, afhankelijk van wat is afgesproken.

 

Retouradres (staat automatisch op het retourlabel)

Mud in May
Eerste Sweelinckstraat 56
1073CM Amsterdam
Nederland

Let op: je mag het product in de 30 dagen dat je bedenktijd duurt uiteraard bekijken (en gebruiken). Blijkt het product echter na retour zo gebruikt dat wij het niet meer onbeschadigd en in de originele verpakking kunnen aanbieden aan nieuwe klanten dan kunnen we daar kosten voor rekenen!

 

Kosten retourneren

Retourneren is bij ons gratis.

 

Contactmogelijkheden / openingstijden:

Openingstijden

Zondags en 's maandags gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 11:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 11:00 - 17:00 uur

Telefoonnummer
+31 (0)20 737 2518

E-mailadres
info@mudinmay.com

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss