• Kerstballen 'tropicana' ornament - &Klevering
  Kerstballen 'tropicana' ornament - &Klevering

  Kerstballen 'Tropicana' Toekan, Flamingo en PalmbomenDeze tropische kerstballen bestaande uit een toekan, twee palmbomen en een flamingo zijn van het Nederlandse designmerk &klevering amsterdam. Perfect om je huis of de kerstboom…

  € 17,50
 • Cosmic Ster, kerstster - &Klevering
  Cosmic Ster, kerstster - &Klevering

  Deze grote glimmende kerstster genaamd Cosmic Ster is van het Nederlandse designmerk &klevering amsterdam. Hij is gemakkelijk in- en uit te vouwen. Perfect om je huis mee te decoreren tijdens de feestdagen.

  Diameter van 26…

  € 17,50
 • Kerstballen 'Laarzen' ornaments - &Klevering
  Kerstballen 'Laarzen' ornaments - &Klevering

  Kerstballen 'Laarzen' ornaments - &KleveringDe kerstballen bestaande uit een set van 3 prachtige cowboylaarzen zijn van het Nederlandse designmerk &klevering en een perfect cadeau voor iedere laarzen liefhebber.

  Om je huis of de…

  € 21,95
 • Space Go Round waxinelichthouder - &Klevering
  Space Go Round waxinelichthouder - &Klevering

  Space Go Round waxinelichthouder - &KleveringDe Mary Go Round waxinelichthouders van &Klevering zijn een feestelijke aanvulling op iedere kersttafel. Er zijn vele soorten van, dit is er een met het thema 'space'.

  Hoogte 17,5 cm,…

  € 15,95
 • Kerstbal 'mushroom large' - &Klevering
  Kerstbal 'mushroom large' - &Klevering

  Kerstbal 'mushroom large' - &KleveringDeze paddenstoel kerstbal is ideaal om de kerstboom mee te decoreren tijdens de feestdagen. Combineer ze met andere opmerkelijke kerstballen om je kerstboom spannend te maken. Of match met…

  € 11,95
 • Kleine Kerstbal 'nut / noot' per stuk - &Klevering
  Kleine Kerstbal 'nut / noot' per stuk - &Klevering

  Kleine Kerstbal 'nut / noten' - &KleveringDeze kerstbal bestaat uit een van de drie noten om de kerstboom mee te decoreren tijdens de feestdagen. Combineer ze met andere opmerkelijke kerstballen om je kerstboom spannend te maken.…

  € 7,50
 • Cube autumn (per stuk 3 x 3 cm) - &Klevering
  Cube autumn (per stuk 3 x 3 cm) - &Klevering

  Cube autumn (3 x 3 cm) - &KleveringDeze prachtige in epoxy gegoten herfstitems zijn ter decoratie. Mooi bruin, kleine schatten uit de natuur vereeuwigd in een blokje van 3 x 3 x 3 cm.

  &klevering amsterdam&klevering amsterdam is…

  € 8,50

Over &klevering amsterdam

&klevering amsterdam is een Nederlands designmerk dat sinds 1992 woonaccessoires en cadeaus produceert. Ze hebben drie eigen winkels, maar hun producten worden daarnaast op vele plaatsen verkocht. Het design is zoals ze dat zelf omschrijven 'Dutch design met een twist', waarbij ze met vele jonge Nederlandse ontwerpers werken en producten realiseren met vaak grappige aspecten en felle kleuren.

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss