Bezorgen

Indien op voorraad en besteld op een werkdag voor 16:00 uur leveren we de volgende dag. Dus een bestelling op dinsdag voor 16:00 uur zul je de woensdag erna ontvangen. Let op: voor een bestelling op zaterdag geldt dat deze voor 13:00 besteld moet worden wil het de maandag erop geleverd worden.

Producten die speciale aandacht nodig hebben of te groot zijn voor Postnl worden door een in meubels gespecialiseerde bezorgdienst geleverd, waarbij in overleg de bezorgafspraak wordt gemaakt.

 

Kosten Bezorgen

Voor een order boven de 50 euro is bezorging in Nederland gratis. Tot 50 euro kost de bezorging in Nederland 5,95 (brievenbus pakketje 3,95). Voor België geldt dat de bezorging het afgelopen jaar zoveel duurder is geworden dat we de gratis bezorging bij een grens van 75 euro hebben gezet. Tot 75 euro kost de bezorging in België 9,50.

Let op: bij bezorgingen van de grotere producten met de in meubels gespecialiseerde bezorgdienst ben je zelf verantwoordelijk voor de mogelijkheid om het product daadwerkelijk in huis te krijgen. Lukt dit niet door bijvoorbeeld een te smal trapopgang dan moet je dit van te voren aangeven zodat er een liftservice geregeld kan worden. De kosten hiervoor worden voorafgaand aan de levering met je besproken.

Onze webshop is online sinds november 2017 en in eerste instantie gericht op de Nederlandstalige markt. Echter we zijn al langere tijd gewend om met de reguliere winkel aan klanten over de hele wereld te leveren. Wil je een levering naar een ander land dan Nederland of België, bel +31 (0)20 737 2518 of mail ons. Alles is mogelijk.

 

Meerdere producten

Wanneer je meerdere artikelen bestelt zullen we het liefst alle artikelen in één keer bij je bezorgen. De levertijd wordt dan gelijk aan die van het product met de langste levertijd. We kunnen de producten ook onafhankelijk van elkaar leveren, neem als dat is wat je wilt even contact met ons op.

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss