Betaling

Bij Mud in May betaal je veilig en snel met vele gangbare betaalmethoden zoals Ideal, PayPal, Bancontact, Creditcard, Apple Pay of achteraf betalen met Klarna. Dit doen we in een beveiligde omgeving via betaalprovider Mollie, die PCI DSS gecertificeerd is en door de Nederlandse Bank goedgekeurd als Nederlandse betaalinstelling. Klanten van Mollie zijn o.a. Moneybird, ING, Facebook, Heineken, Coolblue en Ziggo.

Bij grotere bestellingen of bestellingen op maat (denk aan gestoffeerde meubels) betaal je 25% vooraf, en vlak voor de levering het restbedrag.

 

Klarna achteraf betalen

Als je kiest voor Klarna achteraf betalen dan nemen zij de betaling volledig over, dwz je betaalt niet aan ons maar aan hen. Klarna betaalt ons na de plaatsing van je order een minder hoog bedrag dan is afgerekend en de inning van het gehele bedrag ligt dan verder bij hen. Het voordeel voor jou als klant is dat je achteraf kunt betalen, en dus geen risico loopt mbt malafide webshops, en voor ons dat we achteraf betalen kunnen aanbieden zonder risico mbt wanbetaling. Deze service kost echter behoorlijk wat geld, wij reken daar dan ook een bedrag voor. Mocht je al eerder iets bij ons hebben gekocht en ons inmiddels vertrouwen betaal dan gewoon met ideal, dat scheelt geld!

 

Bankgegevens

Mud in May heeft een zakelijke rekening bij Triodos bank
IBAN: NL37TRIO0391017527
BIC: TRIONL2U

Betaal je via een bankoverschrijving, vermeld dan altijd je klant- en factuurnummer.

 

Overige gegevens

KVK nummer: 34366180
BTW nummer NL185997648B01

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss