• The New Tote Bag L 'echo & greenscreen' - Susan Bijl AMPLIFY
  The New Tote Bag L 'echo & greenscreen' - Susan Bijl AMPLIFY

  The New Tote BagThe New Tote Bag is een draagtas van de Nederlandse ontwerpster Susan Bijl (Rotterdam) en is onderdeel van een serie. Hij is gemaakt van supersterk ripstop nylon, het materiaal waar ook grote vliegers van worden…

  € 89,90
 • The New Tote Bag M 'treble & arise' - Susan Bijl AMPLIFY
  The New Tote Bag M 'treble & arise' - Susan Bijl AMPLIFY

  The New Tote BagThe New Tote Bag is een draagtas van de Nederlandse ontwerpster Susan Bijl (Rotterdam) en is onderdeel van een serie. Hij is gemaakt van supersterk ripstop nylon, het materiaal waar ook grote vliegers van worden…

  € 79,90

The New Tote Bag van Susan Bijl

De New Tote Bag (september 20213) is ontworpen voor zoveel meer dan alleen je essentiële spullen: voor werk, reizen en natuurlijk voor dagelijks gebruik. Hij is gemaakt van robuuste, waterdichte nylon en biedt de perfecte balans tussen schoonheid en functionaliteit. Verkrijgbaar in twee maten, elk met een intern ritsvak en een speciaal beschermend laptopvak. Onze 300D heavy-duty waterdichte stof is gemaakt van Bluesign®-gecertificeerd en 100% gerecycled nylon en polyester, en is behandeld met een gerecyclede TPE-coating. Deze tas heeft een waterdichte YKK-ritssluiting en is gevoerd met Yulex natuurlijk schuimrubber voor optimale bescherming. De banden zijn gemaakt van hennep, een plantaardige vezel.

 

MEDIUM: 30 x 49 x 18 cm/11,8 x 19,3 x 7 inch/26 L
LARGE: 37 x 56 x 26 cm/14,6 x 22 x 10 inch/50 L

Korte riem: 34 cm/13,4 inch
Lange riem: 70 cm/ 27,6 inch

 

 

Alle SUSAN BIJL ontwerpen hebben een geschiedenis waarin ze elkaar beïnvloeden. De New Pouch inspireerde The New Bum Bag, niet als vervanging, maar meer als zijn stevige en waterdichte broer of zus. Bij elk nieuw ontwerp zoeken ze naar producten die ze zelf dagelijks willen gebruiken. The New Tote Bag komt duidelijk voort uit The New Stash Bag – een ruime boodschappentas met extraatjes zoals een ritssluiting en een binnenvak. De New Tote Bag boorduurt voort op het ontwerp van de stashbag door waterdichte bescherming te bieden en een binnenhoes om een ​​laptop mee te beschermen.

De hendels zijn van Hennep. Hennep is niet alleen zeer duurzaam en gaat lang mee, ook het kweken en verwerken van hennep heeft zeer weinig schadelijke gevolgen voor het milieu in vergelijking met andere natuurlijke vezels. Het is een hernieuwbare vezel die extreem snel en goed groeit in verschillende klimaten, weinig water nodig heeft en de bodem ten goede kan komen door essentiële voedingsstoffen aan te vullen.

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss