Garantie

Wanneer je een beschadigd of defect product hebt ontvangen kun je contact met ons opnemen en zullen we in overleg bepalen wat te doen. Meestal zullen we een nieuw product versturen, maar het kan ook zijn dat we na retourneren (zie retourneren) het door jou betaalde bedrag op je bankrekening terug storten. Reparatie is soms ook een mogelijkheid. Dat regelen wij allemaal, en nogmaals, dit gaat in overleg: wil je liever je geld terug dan kan dat altijd. Sowieso mag je binnen 30 dagen (zonder reden) een product altijd retourneren.

Voor ieder product dat je bij ons koopt geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet zijn en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. Is dit niet het geval dan komen we zoals gezegd tot een oplossing. Daarnaast gelden voor de meeste artikelen fabrieksgaranties. Dit verschilt per product: de fabrikant of importeur kan bovendien zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Meer informatie over de fabrieksgarantie kunt je vinden in de documentatie van het product.

Klachten

Heb je een klacht, dan vinden we dat uiteraard vervelend maar horen het toch heel graag. Wees niet bang om contact op te nemen: we streven er naar om iedereen tevreden en gelukkig te maken! Mocht je ondanks onze inspanningen ontevreden blijven kun je je geschil aanmelden bij de Geschillencommissie Thuiswinkel. Je kunt hiervoor ook naar het Europese Online Geschillenplatform (ODR). Meer informatie hierover is te vinden op de websites van de ODR en DGC .

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss