Nr 17 van 34

Dot stool, kruk of bijzettafel - Pols Potten

Artikelnr.: 8718142021341
€ 249,00 (inclusief btw)

'Dot Stool' van Pols Potten

De 'Dot Stool' van het Nederlandse designmerk Pols Potten is een kruk of bijzettafel die opvalt door de open constructie in combinatie met een strakke (lak) afwerking. Hij is gemaakt van metaal met poederlak en te krijgen als hoogglans wit, koper, goud, zilver, geel of oud koper (donkerder bruin dan koper). Hij heeft een diameter van 40 centimeter, een hoogte van 46 centimeter en is geschikt voor gebruik binnenshuis.

De open constructie van de 'dots' ofwel spikkels maken dat de bijzettafel licht oogt, wat mooi contrasteert met het zware en sterke materiaal, metaal.

Het ontwerp is van de studio van Pols Potten.

 

Pols Potten

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Ze brengen een uitgebreide collectie op de markt waardoor je het merk regelmatig tegenkomt in verschillende media en vooraanstaande winkels in binnen- en buitenland.

Alle Pols Potten producten ontstaan in de Pols Potten studio, onder leiding van Jan Wolleswinkel.

"Hierbij maken we maar al te graag gebruik van de creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld. Tijdens onze reizen vinden wij hen of zij vinden ons. Is er een klik en begrijpen we elkaars humor, dan ontstaan de mooiste dingen! Pols Potten studio zorgt voor de samenhang en zo komen we tot een caleidoscopische collectie, elk seizoen opnieuw."

Merk / Designer
Pols Potten

gewicht
5,6

Afmetingen
diameter 40 cm, hoogte 46 cm

Materiaal
gepoedercoat metaal

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss