Nr 15 van 28

Gewatteerde kussens voor gehele bedekking Palissade tuinmeubels

€ 109,00 (inclusief btw)

Gewatteerde kussens voor gehele bedekking Palissade tuinmeubels

Voor extra comfort hebben Ronan en Erwan Bouroullec voor HAY per tuinstoel een luxe gewatteerd kussen ontworpen die perfect passen en recht doen aan de rankheid van hun design. Ze worden met touwtjes boven en klittenband onder vastgezet en zijn gemakkelijk op te rollen om op te bergen in de winter.

De kleuren en uiteraard afmetingen passen bij het desbetreffende meubel, met dit verschil dat er geen 'cream wit' te kiezen is: de kleuren van de kussens zijn sky grijs, antraciet, iron red en olijf groen.

Het gewatteerde kussen heeft een antislip-onderkant. Het is gemaakt van met Teflon gecoate stof voor een waterdichte afwerking. De kussens kunnen het hele jaar door worden gebruikt.

De gewatteerde kussens voor het gehele tuinmeiubelstuk zijn op maat te krijgen voor:

1. Eettafel tuinstoel met armleuning

2. Eettafel bank / Dining Bench

3. Lounge Stoel Laag

4. Lounge Stoel Hoog

5. Lounge Sofa

Voor deze en overige tuinmeubels zijn er ook eenvoudigere, losse zitkussens te krijgen.

 

Voorraad en levertijd

De levertijd voor onderdelen uit deze serie zijn doorgaans rond de 4 weken. Bel met de winkel om de exacte levertijd te weten te komen, die kan variëren (020 7372518)! Daarnaast leveren we natuurlijk gratis, en op afspraak. Voor een los kussen zonder tuinmeubelstuk zijn de levertijden sneller, in combinatie moet je aan 4 weken denken.

Mud in May is officiële dealer van HAY, je kunt al hun producten bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel in Amsterdam!

 

Over de designers: Ronan en Erwan Bouroullec

Ronan en Erwan Bouroullec zijn twee broers en inmiddels zeer gerenommeerde ontwerpers / kunstenaars uit Parijs die in zeer diverse disciplines werken: van sieraden tot architectuur, zowel op kleine als op grote schaal, van tekeningen tot video's en fotografie. Ook doen ze veel experimentele kunstprojecten in samenwerking met Gallery Kreo. Ze gaan samenwerkingsverbanden aan, maar werken in de kern met een team van zo’n zes man vanuit hun studio in Parijs. Hun doorbraak vond plaats in 1997 toen ze werden opgemerkt door Cappellini, waarmee ze hun eerste industriële ontwerp projecten kregen.

In 2001 hielden ze hun eerste expositie in Galerie Kreo, waarna ze door Issey Miyake gevraagd werden om de winkel voor zijn nieuwe collectie te ontwerpen. Sindsdien werken ze voor merken als Artek, Alessi, Axor Hansgrohe, Cappellini, Established & Sons, Flos, Hay, Kettal, Kvadrat, Kartell, Glas Italia, Ligne Roset, Magis, Iittala, Mattiazzi, Mutina, Nani Marquina, Samsung en Vitra.

Ontwerpen van de Ronan en Erwan Bouroullec maken deel uit van de permanente collecties van geselecteerde internationale musea, zoals het Musée National d'Art Moderne - Centre Pompidou en het Musée des Arts Décoratifs in Parijs, het Museum of Modern Art in New York, het Art Institute of Chicago, het Design Museum in Londen, en het Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam.

Ga voor een overzicht van hun exposities en werk naar hun website, klik daarvoor hier.

 

Over HAY

HAY is een Deens designmerk, opgericht in 2002. Doel was betaalbaar hedendaags design op de markt te brengen met een geavanceerde industrieel poductie. Die ambitie is niet veranderd. Hay maakt duurzame kwaliteitsproducten met hoge toegevoegde waarde voor de gebruiker. Door de juiste inzet voor het ontwerp en de productie van meubels en accessoires streven ze ernaar om groots design toegankelijk te maken voor een breed publiek. HAY's visie is om eenvoudig, functioneel en esthetisch ontwerp te creëren, in samenwerking met de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers ter wereld.

Merk / Designer
HAY / Ronan en Erwan Bouroullec

Afmetingen
verschillend

Materiaal
Teflon gecoate stof (waterbestendig)

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss