Nr 27 van 122

Porseleinen pot / Estetico Quotidiano Porselein Can - Seletti

Artikelnr.: 8008215106519
€ 14,00 (inclusief btw)

Porseleinen pot - Seletti

Deze porseleinen potjes in de vorm van een blikje van Selab en Alessandro Zambelli voor het Italiaanse designmerk Seletti is prachtig sereen wit en kan op iedere tafel of in iedere keuken. Het is onderdeel van de reeks 'Estetico Quotidiano', gebruiksobjecten voor op tafel of in huis die een eenvoudige maar elegante vorm hebben en van hetzelfde fijne porselein zijn gemaakt, mooi glanzend wit geglazuurd.

Er zijn 3 varianten van de 'porselein jar' te krijgen: 'the small can' heeft een diameter van 7,4 cm en een hoogte van 10,7 cm, de medium 'sugar can' heeft een diameter van 10 cm en een hoogte van 11,8 cm en de large 'Biscuits porselein jar' een diameter van 15,5 cm en een hoogte van 15 cm.

De deksel sluit goed luchtdicht af, er zit een kunststof rand onder.

 

Selab

In 1988 richtte Stefano Seletti (de zoon van) samen met zijn zus Maria, Vittorio Boni en het Studio Badini CreaTeam Selab (Seletti-Lab) op dat sindsdien de kern vormt van het designmerk Seletti. Selab werkt altijd graag samen met andere designers, het plezier van hun ontwerpen spat er vanaf en hun grote kracht is de lichtheid en grote frequentie waarmee de ontwerpen gerealiseerd worden.

Interview Stefano Seletti

 

Seletti

is een Italiaans designlabel dat is opgericht in 1964. Van het begin af aan streefde het een eindeloos productonderzoek na, waarbij innovatie en originaliteit centraal stonden. De collecties bevatten zowel kunst als iconen van het dagelijks leven, objecten die een boodschap van vorm overbrengen. Speels, verrassend en, heel Italiaans.

Merk / Designer
Seletti / Selab en Alessandro Zambelli

gewicht
0,5

Afmetingen
small: D 7,4 cm H 10,7 medium: D 10 cm H 11,8 large: D 15,5 cm H 15

Materiaal
Porselein

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss