Nr 20 van 25

Cosmic Diner - Messing kaarsenhouder 'Lunar Hard Rocket' - Seletti Diesel Living

€ 152,00 (inclusief btw)

Cosmic Diner - Messing kaarsenhouder 'Lunar Hard Rocket'

Het bijzondere servies ‘Cosmic Diner’ van Diesel Living voor het Italiaanse designmerk Seletti is onderdeel van een serie waarin het heelal centraal staat. Je hebt borden van de zon, maan, diverse planeten en bekers van raketten. Heel speels maar zo mooi gemaakt dat het indrukwekkend is.

Deze kaarsenhouder in de vorm van een raket is in twee varianten te krijgen: de wat smallere met een diameter van 10 cm en een hoogte van 35,5 (met raketpunt!) en de wat bredere met een diameter van 13 cm en een hoogte van 23 cm (ook met raketpunt: is dus breder maar lager dan de ander).

Klik voor een overzicht van het gehele Cosmic Diner Servies hier.

 

Diesel Living

Het Italiaanse kledingmerk Diesel staat voor een fris opstandige benadering, groot geworden in de jaren 90 van de vorige eeuw met opvallende reclames (For successful living) en dito kleding, gericht op de ‘immer opstandige geest’.

Met Diesel Living focust Diesel zich vanuit hetzelfde uitgangspunt op woonaccessoires, meubels en verlichting, waarbij de samenwerking met het eveneens Italiaanse designmerk Seletti voor de hand ligt. Samen maken ze opvallende producten met een zoals ze het zelf noemen ‘cyberpunk-futuristische benadering’. Zo is er de lijn ‘wunderkammer’ vol horrorachtige iconen, de lijn ‘Machine collection’ waarin industrie-iconen zoals tandwielen in elegant wit keramiek geproduceerd worden en de lijn ‘Cosmic Diner’ waarin de beeldtaal uit de ruimtevaart is verwerkt.

 

Seletti

is een Italiaans designlabel dat is opgericht in 1964. Van het begin af aan streefde het een eindeloos productonderzoek na, waarbij innovatie en originaliteit centraal stonden. De collecties bevatten zowel kunst als iconen van het dagelijks leven, objecten die een boodschap van vorm overbrengen. Speels, verrassend en, heel Italiaans.

Merk / Designer
Seletti Diesel Living

gewicht
0,2

Afmetingen
ø 13 cm, hoogte 17cm, met punt 28 cm

Materiaal
Messing

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss