Vorige Nr 18 van 25 Volgende

Cosmic Diner - Messing Bestekset / Quasar Flatware - Seletti Diesel Living

Artikelnr.: 8008215108322
€ 79,00 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

de levertijd is 2 weken.

Cosmic Diner - Messing Bestekset / Quasar Flatware

Het bijzondere servies ‘Cosmic Diner’ van Diesel Living voor het Italiaanse designmerk Seletti is onderdeel van een serie waarin het heelal centraal staat. Je hebt borden van de zon, maan, diverse planeten en bekers van raketten. Heel speels maar zo mooi gemaakt dat het indrukwekkend is.

Deze bestekset van messing bestaat uit een theelepel, eetlepel, mes en een vork.

 

Klik voor een overzicht van het gehele Cosmic Diner Servies hier.

 

Diesel Living

Het Italiaanse kledingmerk Diesel staat voor een fris opstandige benadering, groot geworden in de jaren 90 van de vorige eeuw met opvallende reclames (For successful living) en dito kleding, gericht op de ‘immer opstandige geest’.

Met Diesel Living focust Diesel zich vanuit hetzelfde uitgangspunt op woonaccessoires, meubels en verlichting, waarbij de samenwerking met het eveneens Italiaanse designmerk Seletti voor de hand ligt. Samen maken ze opvallende producten met een zoals ze het zelf noemen ‘cyberpunk-futuristische benadering’. Zo is er de lijn ‘wunderkammer’ vol horrorachtige iconen, de lijn ‘Machine collection’ waarin industrie-iconen zoals tandwielen in elegant wit keramiek geproduceerd worden en de lijn ‘Cosmic Diner’ waarin de beeldtaal uit de ruimtevaart is verwerkt.

 

Seletti

is een Italiaans designlabel dat is opgericht in 1964. Van het begin af aan streefde het een eindeloos productonderzoek na, waarbij innovatie en originaliteit centraal stonden. De collecties bevatten zowel kunst als iconen van het dagelijks leven, objecten die een boodschap van vorm overbrengen. Speels, verrassend en, heel Italiaans.

Merk / Designer
Seletti Diesel Living

gewicht
0,2

Afmetingen
Theelepel 14,5 cm, Eetlepel 21,5 cm, Vork 21,5 cm, Mes 23 cm

Materiaal
Messing

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss