Nr 43 van 106

Barkruk 'Revolver' - HAY

Artikelnr.: 5710441021049
€ 259,00 (inclusief btw)

Draaibare barkruk 'Revolver' - HAY

De draaibare barkruk 'Revolver' van designer Leon Ransmeier voor het Deense HAY blinkt uit in eenvoud: doordat hij draaibaar is (als een revolver, vandaar de naam) verrast hij in functionaliteit en zit echt heel prettig.

De barkrukken zijn in drie kleuren (zwart, rood en grijs) en twee verschillende maten te krijgen en zijn gemaakt van gepoedercoat staal en aluminium, zeer degelijk dus en daardooor makkelijk te reinigen.

De small heeft een zithoogte van 65 cm en de large van 76 cm, beiden hebben een zitvlak diameter van 34 cm.

Deze barkrukken zijn onderdeel van het zogenaamde 'fast track' assortiment van HAY en daardoor snel leverbaar: doorgaans binnen een week.

 

 

Mud in May is officiële dealer van HAY, je kunt al hun ontwerpen bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

HAY

HAY is een Deens merk, opgericht in 2002. Doel was betaalbaar hedendaags design op de markt te brengen met een geavanceerde industrieel productie. Die ambitie is niet veranderd. Hay maakt duurzame kwaliteitsproducten met hoge toegevoegde waarde voor de gebruiker. Door de juiste inzet voor het ontwerp en de productie van meubels en accessoires streven ze ernaar om groots design toegankelijk te maken voor een breed publiek. HAY's visie is om eenvoudig, functioneel en esthetisch ontwerp te creëren, in samenwerking met de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers ter wereld.

Merk / Designer
HAY

Afmetingen
small: H 65 cm, diameter zitvlak 34 cm; large: H 74 cm, diameter zitvlak 34 cm

Materiaal
Gepoedercoat staal en aluminium

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss