Nr 3 van 5

Schaal Canova Large (37 cm) - Constance Guisset / Moustache

€ 85,00 (inclusief btw)

Schaal Canova - Constance Guisset / Moustache

De schalen van designer Constance Guisset voor het Franse designlabel Moustache zijn vrij dik en prachtig organisch van vorm, ze doen denken aan een kiezel. Ze zijn te krijgen in verschillende - zachte - kleuren en in drie afmetingen.

Constance Guisset noemt het 'een eerbetoon aan de beeldhoudkunst. De illusie van gladheid vanuit de levende materie van keramiek.'

Dit is de large variant, met een diameter van 37 cm een echt centerpiece en absoluut sfeerbepalend. De schaal is te krijgen in vijf kleuren: wit, licht groen, donker groen, roze en rood (tegen bruin aan).

 

Over de Constance Guisset Studio

De Constance Guisset Studio werd opgericht in 2009. De studio is gespecialiseerd in productontwerp, interieurontwerp en scenografie, en bestaat uit een team van ontwerpers en architecten rond Constance Guisset. Het streven van de studio is lichte en geanimeerde objecten te maken, met het doel om verwondering op te wekken en een moment van ontsnapping in dromen aan te roepen.

Constance Guisset Studio werkte met internationale meubelmerken als Petite Friture, Moustache, Tectona, Nature & Découvertes, Molteni & C, La Cividina, enz. De Studio ontwierp ook industriële objecten voor bedrijven zoals La Cie - Seagate en reisaccessoires voor Louis Vuitton.

Sinds 2009 heeft de Studio de toneelontwerpen van verschillende shows gerealiseerd, waaronder de solo van Angelin Preljocaj, Le Funambule, zijn ballet Les Nuits, Laurent Garnier's concert in de Salle Pleyel of Mise en scène van de Compagnie Wang Ramirez. Het ontwerpt ook tentoonstellingen zoals voor het Musée Arts Décoratifs in Parijs, het musée du Quai Branly in Parijs en het Palais des Beaux Arts in Lille, of voor merken zoals Les Galeries Lafayette of Molteni (2011, Paris Designers 'days award for best scenografie).

 

Moustache

Moustache is een relatief jong Frans designlabel (2009) met een geheel eigen signatuur: fris, elegant en absoluut eigenzinnig design dat in haar jonge bestaan een indrukwekkende reeks aan prijzen heeft gewonnen.

Oprichters Stéphane Arriubergé en Massimiliano Iorio werken samen met een, vinden wij, zeer spannende vaste groep designers zoals Inga Sempé, Bertjan Pot, François Azambourg, Big-Game, Sébastien Cordoléani, Jean-Baptiste Fastrez, Benjamin Graindorge, Constance Guisset (o.a. bekend van de Vertigo lamp van Petite Friture) en Dylan Martorell.

De producten vinden wij gewaagd: weinig designlabels hebben zoveel spannende items in hun collectie als Moustache. Zowel de lampen (bijv. de Vaporetto lamp van Inga Sempé) als de meubels (bijv. de Bold Chair van Big Game) maken indruk door de vernieuwende elegantie. Maar ook de maskers van Bertjan Pot die dienst doen als kapstok zijn werkelijk prachtig.

 

Vaporetto lamp Inga Sempé MoustacheBold Chair Big-Game MoustacheOoga Booga coat hanger Bertjan Pot Moustache

 

Het werk van Moustache is te vinden in museumcollecties zoals het MoMa, le FNAC, Le Musée des Arts Décoratifs de Paris, Le MAKK, Museum voor Decoratieve Kunsten in Keulen en het Museum für Gestaltung de Zurich.

Merk / Designer
Constance Guisset / Moustache

Afmetingen
diameter 37 cm

Materiaal
Keramiek

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss