Nr 21 van 26

Houtstalen voor de Schulz stoel - OUT

GRATIS

Samples houtstalen Schulz chair - OUT

Selecteer maximaal 4 stalen, en reken vervolgens (gratis) af. Wij sturen je vervolgens een factuur voor de borg van 20 euro en de stalen op. Dan kun je ze rustig bekijken thuis. We voegen een gratis retourlabel toe zodat je ze gemakkelijk kunt retourneren.

 

Over de Schulz Chair

De houten stoel 'Schulz' van het Berlijnse designlabel Objekte Unserer Tage (OUT) is als een archetype van een klassieke houten stoel maar dan elegant en modern van vorm. Wij vielen ervoor omdat de stoel naast de klassieke uitvoeringen in eikenhout, essenhout of walnotenhout - die we ook al prachtig vonden - ook te krijgen is in de meest fantastische kleuren, waar je de brede mooie nerven van het essenhout nog doorheen blijft zien. Vooral de fluorrode stoel vinden we een pareltje.

De stoel combineert mooi bij de Meyer tafel van hetzelfde merk (en dezelfde ontwerper), die gekozen kan worden inzelfde verschillende houtuitvoeringen.

 

Klik voor een overzicht van alle producten van OUT HIER.

 

Maten Schulz Chair

De stoel heeft een breedte van 42 cm, een zithoogte van 45 cm en een diepte van 56 cm. De diepte van het zitvlak is 43 cm, de hoogte met rugleuning is 80 cm.


 

Hout en kleurkeuze Schulz stoel

De Schulz stoel is in de meest fantastische kleuren te krijgen, waarbij je de dikke nerven van het essenhout er doorheen ziet. De stoel houdt hierdoor dus absoluut zijn houten karakter. Daarnaast kun je natuurlijk ook de 'naturel' houten uitstraling kiezen: essenhout, walnotenhout of eikenhout. Essenhout is wat lichter van toon dan het bekende eikenhout en heeft bredere nerven, walnotenhout is prachtig donkerbruin.

 

Essenhout white

 

Eikenhout naturel

 

Walnotenhout

 

 

 

Merk / Designer
Objekte Unserer Tage (OUT)

Afmetingen
10 bij 10 cm

Materiaal
Eikenhout, Essenhout of walnotenhout

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss