Nr 85 van 107

Tafellamp Arcs Shade - Muller van Severen / HAY

Artikelnr.: 5710441292180
€ 249,00 (inclusief btw)

Tafellamp Arcs Shade - Muller van Severen / HAY

De Arcs Shade lampen van de Belgische designers Muller van Severen voor designmerk HAY zijn te krijgen in prachtige kleuren en geschikt om zowel als staande tafellamp of als hanglamp te gebruiken (afhankelijk van het snoer dat je erbij koopt). De lamp is onderdeel van een nieuwe reeks designs van Muller van Severen voor HAY die in 2021 uitgekomen zijn, ook prachtige tafels met dezelfde lef in de keuze van kleuren.

Let op: in deze vorm, de Arc, zijn ook kaarsenstandaards en vazen van hen te krijgen!

 

Afmetingen: diameter 20 cm, hoogte 30 cm.

 

VOOR EEN OVERZICHT VAN ALLE PRODUCTEN VAN HAY KLIK HIER.

 

Over Muller Van Severen

Met hun achtergrond als kunstenaar bevinden de ontwerpen van Fien Muller en Hannes van Severen zich op het raakvlak van kunst en product ontwerp. Muller Van Severen als samenwerking is in 2011 ontstaan en sindsdien heeft het duo voor o.a. het Vitra Museum en Centre Pompidou ontworpen.

Muller Van Severen ontwerpt vanuit het materiaal en heeft een eigen visie op kleurgebruik. Zelf zeggen ze hierover: “Our objects reflect our deep appreciation of the materials we use to create them. When it comes to colour, we prefer to use integrally coloured materials, in which the colour penetrates to the very core of the object. Our paints are applied in textured layers, lending the designs a natural radiance.”

 

 

 

HAY

HAY is een Deens merk, opgericht in 2002. Doel was betaalbaar hedendaags design op de markt te brengen met een geavanceerde industrieel productie. Die ambitie is niet veranderd. Hay maakt duurzame kwaliteitsproducten met hoge toegevoegde waarde voor de gebruiker. Door de juiste inzet voor het ontwerp en de productie van meubels en accessoires streven ze ernaar om groots design toegankelijk te maken voor een breed publiek. HAY's visie is om eenvoudig, functioneel en esthetisch ontwerp te creëren, in samenwerking met de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers ter wereld.

Merk / Designer
HAY / Muller van Severen

Afmetingen
Ø20 X H30 cm

Materiaal
Gepoedercoat Staal

Fitting
E27

Snoerlengte
2,4 m, Ø10.5 cm

Spanning (Volt)
230 V

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss