Vorige Nr 4 van 4 Volgende

Bag in Bag M 'Tokakure' Navy Camouflage - Mark's Inc.

Artikelnr.: 4516278962286
€ 49,80 (inclusief btw)
Voorraad: 2 stuks. Op werkdag voor 16:00 besteld, zelfde dag verstuurd.

Bag in Bag M 'Tokakure' - Mark's Inc.

Deze sterke en ultra lichtgewichte opbergtas van het Japanse Mark's Inc. weegt slechts 140 gram. Draag je laptop, Mac, tablets en eventuele accessoires in verschillende gemakkelijk toegankelijke vakken (pc of Mac met een 11-inch scherm / documenten A4 en B5).

Het bevat handige opbergvakken over zowel de lengte en als de breedte en daarnaast een doorzichtige hoes aan de achterkant waarin je je A4-documenten kwijt kunt.

Afmeting: 22 x 30 x 6 cm

 

VOOR EEN OVERZICHT VAN ALLE PRODUCTEN VAN MARK'S INC. KLIK HIER.

 

Over Mark's Inc.

Het Japanse Mark's Inc. is marktleider op het gebied van stationary en accessories en wordt  wereldwijd verkocht in conceptstores, warenhuizen en museumwinkels. Alles wat ze maken is doordacht en zorgvuldig: de producten, van nietmachines tot agenda's, zijn zoals ze het zelf zeggen 'memorably designed, high quality stationery and accessories'.

 

 

Monozukuri

Naast goed doordacht design staan ze expliciet voor een vrij en liefdevol productieproces (monozukuri) waarmee ze hun producten naar een hoger niveau tillen. Hele boeken zijn gewijd aan dit aspect - monozukuri is een Japans begrip dat staat voor de kunst om superieure en innovatieve producten te maken door maximale aandacht te geven in ieder aspect van het productieproces en wordt vaak aangehaald in moderne managementboeken. Je zou het kunnen omschrijven als maximale liefde voor het product en respect voor de klant waarbij iedere deelnemer van het productieprocess vrij is om zijn of haar werk perfect uit te voeren.

 

Merken

Mark's Inc. voert merken als EDiT, masté, PEDIR, PAUL & JOE, allen met verschillende productgroepen / specialisaties. Vooral hun reeks prachtig gekleurde STORAGE.IT notebooks, met een opbergfunctie met zippersluiting rond de kaft vallen op, maar alleen naar deze bekendere notebooks kijken zou de eindeloos vele andere bijzondere producten die ze maken onrecht doen.

 

 

Merk / Designer
Mark's Inc.

Afmetingen
22 x 30 x 6 cm

Materiaal
polyester

© 2017 - 2023 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss