-10%

Vorige Nr 11 van 14 Volgende

Linescapes hanglamp horizontal - Nemo

Artikelnr.: LIN LW2 5D
€ 647,00 € 582,00 (inclusief btw)

Linescapes hanglamp horizontal - Nemo

De linescapes (LED) lampen van het Italiaanse Nemo Lighting zijn onderdeel van een familie van verschillende uitvoeringen met allemaal de eenvoudige, elegante langwerpige LED verlichting, mooi diffuus verspreidt door een melkkleurige behuizing als basis.

Van de hanglampen zijn 2 versies te krijgen: de verticale voor hoge ruimtes en de horizontale, meer traditioneel versie voor bjivoorbeeld boven een eettafel.

Van de horizontale zijn dan weer 2 verschillende maten te krijgen: 200 cm of 113 cm, altijd 2 bij 2 cm in omvang. Daarnaast kun je de lichttemperatuur kiezen : 2700K of 3000K (2700K is warmer, die zouden wij voor thuis eigenlijk altijd nemen), en zijn ze in zowel het zwart als wit te krijgen. De lamp is LED en dimbaar.

 

Let op: alle linescapes LED lampen zijn draaibaar om hun as, zo kun je dus met de horizontale hanglamp ook een muur of schilderij verlichten!

 

Klik voor een overzicht van alle producten van Nemo Lighting hier.

 

Over Nemo Lighting

Het Italiaanse Nemo, in 1993 in Milaan opgericht door Franco Cassina, heeft zich volledig gericht op het ontwerpen en produceren van verlichting. Ze zijn op dit gebied onmiskenbaar toonaangevend: een wereldmerk dat samenwerkt met designers als Le Corbusier, Charlotte Perriand, Vico Magistretti, Franco Albini en Kazuhide Takahama. Maar ook jonge, nieuwe ontwerpers krijgen de ruimte om ontwerpen te maken, waarbij opvalt dat ze in hun lichtontwerpen alle LED innovaties van de laatste jaren op een prachtige manier hebben weten te omarmen.

In 2012 nam Omikron Design Srl, een verlichtingsbedrijf onder leiding van designer en ondernemer Federico Palazzari het grootste deel van Nemo over. Federico Palazzari is als CEO eindverantwoordelijk voor NEMO maar houdt zich nog altijd bezig met de designs zelf. Zo is de succesvolle Ellisse serie van zijn hand.

 

Crown lamp

NEMO lighting voert een hele reeks aan lampen die wij als elegante basisverlichting zien, net even anders, slim ontworpen en milieuvriendelijk maar ze zijn zonder enige twijfel het meest bekend geworden door hun 'Crown' kroonluchter van de Duitse designers Jehs & Laub. Het is een moderne interpretatie van de klassieke kaarsen kroonluchter, geïnspireerd op het kristal van een sneeuwvlok en de wonderlijke herhalingen van de wiskundige tekenaar Escher. Ze zijn in verschillende groottes en materialen te krijgen en maken grote indruk.

 

De 'Crown', een moderne kroonluchter van NEMO door Jehs + Laub. Klik voor website van Jehs + Laub hier.

Merk / Designer
Nemo Lighting

Afmetingen
130 of 200 cm, 2 bij 2 cm

Materiaal
Aluminum, zwart of wit gespoten

maximale wattage
19 Watt (130 cm) of 33 Watt (200 cm)

Fitting
geen, ingebouwd - DIMBAAR

Snoerlengte
3 meter

Spanning (Volt)
230

© 2017 - 2023 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss