Nr 21 van 24

Platte borden Fragility of Things 'White' - Daniel van Dijck

€ 60,00 (inclusief btw)

Platte borden Fragility of Things 'White' - Daniel van Dijck

Deze prachtig met kleine ingebakken holtes gemaakte borden 'Fragility of Things' van de Nederlandse designer Daniel van Dijck zijn met de hand gemaakt en daardoor allemaal anders.

Door het experimentele proces is de uitkomst vrij onvoorspelbaar, waardoor elk bordje echt uniek is.

De borden uit deze serie zijn van porselein, kwetsbaar maar wel degelijk afwasmachine bestendig.

 

Let op: omdat deze borden met de hand gemaakt worden is de levertijd indien niet op voorraad vrij lang, houd rekening met 4 tot 5 weken!

 

Maten

De ronde 'Fragility of Things' borden zijn te krijgen in 3 verschillende groottes: Ø 20, 22 of 24 cm. De ovale 'Fragility of Things' borden in 3 verschillende groottes: 26 x 17 cm, 32 x 22 cm of 41 x 31 cm. Daarnaast zijn er diepe borden / bowls in de maten 22, 24 of 28 cm.

 

 

 

 

 

Klik voor een overzicht van het gehele servies van Daniel van Dijck hier.

 

Over Daniel van Dijck

Daniel van Dijck (1986) ontwerpt intuïtieve en experimentele producten in zijn studio in Den Haag. In zijn keramiek / serviesstukken en meubelontwerpen zoekt hij de grens van design door met ongebruikelijke materialen en processen te werken, waarbij de geschiedenis van een voorwerp het uitgangspunt is. Het zijn vaak handgemaakte, in beperkte oplage geproduceerde stukken, die zowel esthetisch als vanuit vakmanschap oogpunt bijzonder en vernieuwend zijn. Zijn doel is ‘om alledaagse objecten die we dagelijkse gebruiken opnieuw te interpreteren en te vernieuwen’.

Nadat hij aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag afstudeerde in de richting Interieur Architectuur deed hij een MA in Design aan het Sandberg Instituut in Amsterdam. Hij werkt zowel in opdracht als van uit eigen projecten, zowel op het vlak van interieurarchitectuur als design.

 

Merk / Designer
Daniel van Dijck

Afmetingen
Ø 20, 22 of 24 cm

Materiaal
Porselein

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss