-10%

Nr 32 van 77

Vision 20/20 wandlamp / leeslamp - DCW éditions

Artikelnr.: 3700677646774
€ 193,00 € 173,00 (inclusief btw)

Vision 20/20 wandlamp / leeslamp - DCW éditions

De Vision lampen van het Franse merk DCW éditions zijn de perfecte leeslampen: ze schijnen een gerichte lichtstraal door een lens en zijn zodoende zeer goed te richten. De ideale bedlamp, waarbij het licht zo lokaal gericht kan worden dat het je partner niet stoort. Het ontwerp is eenvoudig strak, bijna technisch van aard, gemaakt van zwart aluminium.

 

Varianten Vision 20/20 serie

Er zijn van de Vision 2 soorten wandlampen te krijgen: met of zonder (sfeer)licht naar boven. Bij de OMNI variant schijnt het licht zowel gericht naar beneden (door de lens) als naar boven zodat de muur verlicht wordt. De lamp die door de lens is gericht (naar beneden) is bovendien dimbaar: dit door te draaien aan het armatuur. Het sfeerlicht naar boven is niet dimbaar.

De huidige variant, de lamp zonder sfeerverlichting naar boven, is dus puur een leeslamp. Het bevat een ingebouwde LED lamp van 4 watt (150 lumen).  Let op: deze wandlamp is zowel met dimmer op de lamp als zonder dimmer op de lamp te krijgen. Beide lampen zullen op een stroompunt moeten worden aangesloten, maar de lamp zonder dimmer op de lamp zal bediend worden via een wand schakelaar. Die variant is dus niet dimbaar.

Naast de wandlampen is er ook een vloerlamp van te krijgen.

 

Klik voor een overzicht van alle producten van DCW éditions hier.

 

Over DCW éditions

DCW Editions is een Frans designmerk opgericht door Philippe Cazer en Frédéric Winkler die zorgvuldig geselecteerde (Franse) designklassiekers uit de vorige eeuw opnieuw uitbrengen.

 


Philippe Cazer en Frédéric Winkler

Ze begonnen in 2008 met het produceren van de befaamde Gras lamp van Bernard-Albin Gras en de Surpil stoel van Julien-Henri Porché, beiden ontworpen in de jaren 20. Dat was zo’n succes dat er al gauw meer volgde: lampen uit de jaren 50 (Bernard Schottlander’s Mantis lamp) en de jaren 70 (Bertrand Balas’ Here Comes the Sun Lamp).

Allen prachtige iconen van hun tijd maar tevens tijdloos in de zin dat ze nog altijd overeind blijven in een hedendaags interieur. De collectie van DCW Editions is inmiddels vrij uitgebreid en heeft zich voornamelijk gefocust op verlichting. Door vele varianten op de gekozen lampen uit te brengen zijn de opties groot. Er zijn maar weinig merken die zulke prachtige buitenlampen produceren.

 


Grass lamp voor buiten

Wij vinden het lampen die een modern interieur enorm kunnen verrijken omdat ze er gelaagdheid in aanbrengen: mooie organische vormen die verbonden met wand of plafond enigszins vervreemden. Degelijk gemaakt ook: lampen die je van generatie op generatie doorgeeft.

Merk / Designer
DCW éditions

Afmetingen
breedte 6 cm, diepte 7,76 cm, hoogte 7,4 cm

Materiaal
Aluminium

maximale wattage
Ingebouwde LED: 4 watt (150 lm)

Spanning (Volt)
220 volt - IP20

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss