Vorige Nr 8 van 38 Volgende

Vaas Graphic Luster Large - Pols Potten

Artikelnr.: 8718142041271
€ 83,50 (inclusief 21% btw)
Artikel is niet op voorraad:

de levertijd is 1 week.

Over de Graphic Luster Large

Deze prachtige designvaas van gekleurd glas met parelkleurige glans wordt handgeblazen in een mal en is onderdeel van een serie: er is een kleinere variant van 30cm hoogte van en er is ook een waxinelichthouder van. De vaas is gemaakt van mooi dik glas dat afhankelijk van de hoek waaruit je hem bekijkt anders reflecteert. Het maakt hem geschikt voor zowel een modern als een klassiek interieur.

De large variant is 43 cm hoog en heeft een diameter van 28 cm. Zijn kleinere zusje is mooi, deze variant is simpelweg indrukwekkend. Een absolute lieveling in ons assortiment die bijzonder opvalt: met een paar takken is hij al sfeerbepalend.

Ontwerp is van de ontwerpstudio van Pols Potten zelf.

 

Pols Potten

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Ze brengen een uitgebreide collectie op de markt waardoor je het merk regelmatig tegenkomt in verschillende media en vooraanstaande winkels in binnen- en buitenland.

Alle Pols Potten producten ontstaan in de Pols Potten studio, onder leiding van Jan Wolleswinkel.

"Hierbij maken we maar al te graag gebruik van de creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld. Tijdens onze reizen vinden wij hen of zij vinden ons. Is er een klik en begrijpen we elkaars humor, dan ontstaan de mooiste dingen! pols potten studio zorgt voor de samenhang en zo komen we tot een caleidoscopische collectie, elk seizoen opnieuw."

Merk / Designer
Pols Potten

gewicht
4

Gewicht in verpakking
4,3 kg

Afmetingen
Hoogte 43 cm, diameter 28 cm

Materiaal
Glas

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss