Graphic luster waxinelichthouder / kaarsenhouder - Pols Potten

Artikelnr.: 8718142041257
Vorige Nr 4 van 52 Volgende
€ 17,00 (inclusief 21% btw)
Artikel is niet op voorraad:

de levertijd is 1 week.

Over de Graphic Luster Kaarsenhouder

Deze prachtige kaarsenhouder of waxinelichthouder van gekleurd glas met parelkleurige glans wordt handgeblazen in een mal en is onderdeel van een serie: er is een grote variant vaas van 43 cm hoogte van en er is ook medium variant vaas van 30 cm hoogte van.

De kaarsenhouder is gemaakt van mooi dik glas dat afhankelijk van de hoek waaruit je hem bekijkt anders reflecteert. Het maakt hem geschikt voor zowel een modern als een klassiek interieur.

De kaarsenhouder is 10,5 cm hoog en heeft een diameter van 12,5 cm.

Ontwerp is van de ontwerpstudio van Pols Potten zelf.

 

Pols Potten

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Ze brengen een uitgebreide collectie op de markt waardoor je het merk regelmatig tegenkomt in verschillende media en vooraanstaande winkels in binnen- en buitenland.

Alle Pols Potten producten ontstaan in de pols potten studio, onder leiding van Jan Wolleswinkel.

"Hierbij maken we maar al te graag gebruik van de creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld. Tijdens onze reizen vinden wij hen of zij vinden ons. Is er een klik en begrijpen we elkaars humor, dan ontstaan de mooiste dingen! pols potten studio zorgt voor de samenhang en zo komen we tot een caleidoscopische collectie, elk seizoen opnieuw."

Merk / Designer
Pols Potten

Afmetingen
hoogte 10,5 cm, diameter 12,5 cm

Materiaal
Handgeblazen Glas

© 2017 - 2020 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss