Nr 35 van 106

Nobody stoel - HAY

Artikelnr.: 0080011
€ 619,00 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

de levertijd is 2 weken.

De Nobody Chair is ontstaan uit een samenwerking tussen het ontwerpbureau Komplot en Hay. Toen de stoel in 2007 gelanceerd werd was het een industriële sensatie: een stapelbare stoel gemaakt van 100% gerecycled plastic die voelt als vilt, gemaakt uit één stuk. De Nobody is zacht, heeft geen harde hoeken en geen losse onderdelen. Door het lichte gewicht is hij makkelijk te verplaatsen en maakt hij geen geluid of krassen als hij over de vloer schuift. Deze stoel doet het goed op een heleboel verschillende plekken, zowel privé als publiek. Er is ook een kleine variant van (little nobody).

Hoogte tot zitting 46 cm, met rugleuning 78 cm, breedte 58 cm, diepte 71 cm

Mud in May is officiële dealer van Hay, je kunt al hun ontwerpen bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel! Mud in May doet niet aan acties en stunts maar hanteert een eenvoudige regel: bij ons krijg je standaard het verschil in prijs terug waneer het product elders goedkoper te vinden is, tot twee weken na je bestelling. Dus zie je een actie tijdens of tot twee weken na de aanschaf van de Nobody Chair dan zal Mud in May die korting volgen en je het verschil terugbetalen of tijdens de koop niet in rekening brengen. Altijd, en met plezier. Dat geeft je als klant rust en voorkomt dat wij alle acties van concurrenten voortdurend moeten bijhouden.

Komplot

Komplot design werd in 1987 opgericht door Boris Berlin en Poul Christiansen in Kopenhagen. Komplot is een multidisciplinair bureau dat zich bezig houdt met grafisch-, industrieel- en meubelontwerpen. Zij wonnen een groot aantal internationale design prijzen. Met hun ontwerpen proberen zij niet alleen praktische problemen op te lossen maar vooral een verhaal te vertellen. De ontwerpen zitten technisch bijzonder goed in elkaar, er zit vaak een goed idee achter en ze zijn visueel sterk. Voor Hay ontwierpen zij de eerste stoel uit één stuk die geheel uit textiel bestaat.

HAY

HAY is een Deens merk, opgericht in 2002. Doel was betaalbaar hedendaags design op de markt te brengen met een geavanceerde industrieel productie. Die ambitie is niet veranderd. Hay maakt duurzame kwaliteitsproducten met hoge toegevoegde waarde voor de gebruiker. Door de juiste inzet voor het ontwerp en de productie van meubels en accessoires streven ze ernaar om groots design toegankelijk te maken voor een breed publiek. HAY's visie is om eenvoudig, functioneel en esthetisch ontwerp te creëren, in samenwerking met de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers ter wereld.

Merk / Designer
Hay

gewicht
2

Afmetingen
Hoogte tot zitting 46 cm, met rugleuning 78 cm, breedte 58 cm, diepte 71 cm

Materiaal
vilt, gerecycled plastic

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss