Nr 30 van 106

Draaistoel Neu 10 Swivel Ongestoffeerd - HAY

Artikelnr.: 4061111009000
€ 325,00 (inclusief btw)

Draaistoel Neu 10 Swivel Ongestoffeerd - HAY

Wat wij bijzonder vinden aan de Neu Chair Swivel stoel van ontwerper Sebastian Wrong voor het Deense designlabel HAY is de vorm en kleuren. Vooral de zwarte variant, die ook met zwart onderstel te krijgen is waardoor de stoel door en door dezelfde kleur is, vinden wij erg mooi.

Het kuipje zit comfortabel, de draaibare poot is prettig. Er zijn verschillende kleuren van te krijgen. Ook is het mogelijk de zitting van de stoel te laten stofferen. Deze stoel is niet alleen mooi, hij zit ook echt heel lekker! Ook als bijzonder stijlvolle vergaderstoel te gebruiken. In onze winkel hebben wij een exemplaar staan waarop je kunt komen proefzitten.

Afmetingen: breedte 46 cm, diepte 52,5 cm, hoogte 82 cm, zithoogte 46 cm. Materiaal zitting is polypropyleen, het onderstel aluminium.

 

Mud in May is officiële dealer van HAY, je kunt al hun ontwerpen bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

Sebastian Wrong

Sebastian Wrong is ontwerper, creatief directeur en tevens specialist in moderne productie. Hij werkt en woont in Londen. In zijn vijftien jarige carrière heeft hij inmiddels met de meest vooraanstaande ontwerpers en bedrijven gewerkt. Zijn portfolio is breed: meubels, verlichting, accessoires maar ook autonome projecten.

Wrong ontving veel lof voor de Spun lamp, die hij in 2003 voor Flos ontwierp, door ermee de prestigieuze Red Dot Design Award te winnen. In 2005 was hij oprichter van de Britse merk Established & Sons, waar hij creatief directeur was tot 2012. Onder zijn leiding produceerde het bedrijf enkele van de meest iconische ontwerpen van het decennium. In 2011 lanceerde Wrong The Wrong Shop, een online platform dat editieprints verkoopt van opvallende ontwerpers en kunstenaars uit de hele wereld.

In 2012 startte hij in samenwerking met het Deense merk HAY WH (Wrong for Hay). Oorspronkelijk opgericht als een specialisatie in verlichting, werd het doel al snel breder waarbij duurzame kwaliteit in combinatie met een toegankelijke prijs voorop stond. In 2016 heeft WH zich ontwikkeld tot Wrong.London, waarbij het bedrijf zich inmiddels volledig inzet op verlichting. In 2017 is Wrong terug gekeerd naar Established & Sons in de rol van creatief directeur.

 

HAY

HAY is een Deens merk, opgericht in 2002. Doel was betaalbaar hedendaags design op de markt te brengen met een geavanceerde industrieel productie. Die ambitie is niet veranderd. Hay maakt duurzame kwaliteitsproducten met hoge toegevoegde waarde voor de gebruiker. Door de juiste inzet voor het ontwerp en de productie van meubels en accessoires streven ze ernaar om groots design toegankelijk te maken voor een breed publiek. HAY's visie is om eenvoudig, functioneel en esthetisch ontwerp te creëren, in samenwerking met de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers ter wereld.

Merk / Designer
Hay

gewicht
6,3

Afmetingen
breedte 46 cm, diepte 52,5 cm, hoogte 82 cm, zithoogte 46 cm

Materiaal
Zitting: polypropyleen, onderstel aluminium

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss