Nr 75 van 105

New Order kast - HAY

€ 1.385,00 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

de levertijd is 4 weken.

Voor wie op zoek is naar een duurzame strakke open of gesloten kast.

De New Order van Hay is een prachtig kastsysteem van gepoedercoat aluminium dat bijzonder verfijnd in elkaar zit. De afwerking is sterk. Deze kast gaat bovendien door de kwaliteit van het materiaal lang mee. 

Voor de planken kun je kiezen uit gewone platte planken of "trays" - ondiepe bakken.

De kast is op te bouwen uit units met een breedte van 100 cm of 150 cm.  De kast kan mooi hoog opgebouwd worden, tot maximaal 9 planken en is mooi aan alle kanten, dus vrij in de ruimte neer te zetten.

Er kunnen schuifdeurtjes, achter en zijwanden besteld worden in zwart, lichtgrijs of eiken. Het frame is te bestellen in een indrukwekkend sprakelend rood of geel, maar ook in strakke kleuren: lichtgrijs, antraciet en houtskool.

Het kast systeem is eventueel uit te breiden met een tafel.

Wij hebben de kast in het rood in onze winkel staan. Ook de stalen zijn bij ons aanwezig. Wil je een prijsindicatie van de New Order kast die je zelf in je hoofd hebt, laat ons grofweg de maten weten die je nodig hebt en wij sturen je een tekening met exacte maten en prijsindicatie toe. Voor het aanvragen van zo'n prijsindicatie een klik hier.

Voor een indicatie: een open kast, 180 cm hoog bij 100 cm breed en 34 cm diep kost 1385,-

Mud in May is officiële dealer van Hay, je kunt al hun ontwerpen bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel! Mud in May doet niet aan acties en stunts maar hanteert een eenvoudige regel: bij ons krijg je standaard het verschil in prijs terug waneer het product elders goedkoper te vinden is, tot twee weken na je bestelling. Dus zie je een actie tijdens of tot twee weken na de aanschaf van het New Order kastsysteem dan zal Mud in May die korting volgen en je het verschil terugbetalen of tijdens de koop niet in rekening brengen. Altijd, en met plezier. Dat geeft je als klant rust en voorkomt dat wij alle acties van concurrenten voortdurend moeten bijhouden.

 

HAY

HAY is een Deens merk, opgericht in 2002. Doel was betaalbaar hedendaags design op de markt te brengen met een geavanceerde industrieel productie. Die ambitie is niet veranderd. Hay maakt duurzame kwaliteitsproducten met hoge toegevoegde waarde voor de gebruiker. Door de juiste inzet voor het ontwerp en de productie van meubels en accessoires streven ze ernaar om groots design toegankelijk te maken voor een breed publiek. HAY's visie is om eenvoudig, functioneel en esthetisch ontwerp te creëren, in samenwerking met de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers ter wereld.

Merk / Designer
Hay

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss