Vorige Nr 73 van 104 Volgende

Woody - open kast Hay

Artikelnr.: 0080008
€ 345,00 (inclusief btw)

Het design van de Woody van het Deense merk Hay is geiinspireerd op een ladder. De schoonheid zit hem in zijn openheid en de duidelijk zichtbare constructie, de vormgeving doet daardoor wel wat Japans aan. De kast is mooi aan alle kanten en dus ook vrij in de ruimte te zetten. Het frame van de kast is gemaakt van eikenhout, de planken zijn van gepoedercoat metaal.

De Woody is er in 4 verschillende varianten.

  • Als laag model: 1 rij breed, 2 planken hoog (Breedte 75,5 cm, Diepte 44,5 cm, Hoogte 85,5 cm).
  • Als dressoir: 3 rijen breed , 2 planken hoog. (Breedte 206,5 cm, Diepte 44,5 cm, Hoogte 85,5 cm)
  • Als hoge kast smal: 1 rij breed, 6 planken hoog. (Breedte 75,5, Diepte 44,5 cm, Hoogte 196,5 cm)
  • Als brede wandkast: 3 rijen breed, 6 planken hoog. (Breedte 206,5, Diepte 44,5 cm, Hoogte 196,5 cm)

Mud in May is officiële dealer van Hay, je kunt al hun ontwerpen bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel! Mud in May doet niet aan acties en stunts maar hanteert een eenvoudige regel: bij ons krijg je standaard het verschil in prijs terug waneer het product elders goedkoper te vinden is, tot twee weken na je bestelling. Dus zie je een actie tijdens of tot twee weken na de aanschaf van de Woody kast dan zal Mud in May die korting volgen en je het verschil terugbetalen of tijdens de koop niet in rekening brengen. Altijd, en met plezier. Dat geeft je als klant rust en voorkomt dat wij alle acties van concurrenten voortdurend moeten bijhouden.

HAY

HAY is een Deens merk, opgericht in 2002. Doel was betaalbaar hedendaags design op de markt te brengen met een geavanceerde industrieel productie. Die ambitie is niet veranderd. Hay maakt duurzame kwaliteitsproducten met hoge toegevoegde waarde voor de gebruiker. Door de juiste inzet voor het ontwerp en de productie van meubels en accessoires streven ze ernaar om groots design toegankelijk te maken voor een breed publiek. HAY's visie is om eenvoudig, functioneel en esthetisch ontwerp te creëren, in samenwerking met de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers ter wereld.

Merk / Designer
Hay

Materiaal
gepoedercoat staal, eikenhout

© 2017 - 2023 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss