Vorige Nr 6 van 9 Volgende

Sucker / ophangknop badkamer - Droog

Artikelnr.: 8717399071017
€ 9,95 (inclusief btw)

Met de Sucker, een zichzelf vastzuigende ophangknop voor de badkamer van Jan hoekstra & Leon Ramakers voor het designmerk Droog, is het niet meer nodig gaten te boren in tegels, glas of andere gladde oppervlakten. De schoonheid ligt in zijn eenvoud en de ervaring van het bevestigen aan de wand: hij zuigt zich letterlijk vast aan het oppervlak.

Red Dot award 2007

Mud in May is officiële dealer van Droog, je kunt al hun producten bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

Jan Hoekstra & Leon Ramakers

Jan Hoekstra studeerde in 1989 af aan de Design Academy van Genk in België. In 1990 sloot hij zich aan bij FLEX/theINNOVATIONLAB waar hij zich bezig hield met het ontwikkelen en ontwerpen van consumentenproducten.

In 1997 begon hij zijn werk als consultant voor Unilever en  RoyalVKB en ging hij les geven aan de Design Academy in Eindhoven. In 2003 richtte hij Jan Hoekstra Industrial Design op. Sindsdien werkt hij aan projecten voor Droog, RoyalVKB, Van Esch en andere Nederlandse merken. Hoekstra’s doel - ontwerp nooit meer dan wat minimaal nodig is - gaat gepaard met slimme oplossingen. Zijn ontwerpen maken van alledaagse dingen iets feestlijks.

Een deel van zijn ontwerpen zijn aangekocht door het Stedelijk Museum Amsterdam, MoMA New York en het Chicago Museum of Architecture and Design.

 

Droog

Droog is een Nederlands designlabel, opgericht in 1993, en wordt gezien als één van de bekendste exponenten van Dutch Design. Bekende ontwerpers die voor Droog ontwerpen zijn Hella Jongerius, Marcel Wanders, Tejo Remy, Richard Hutten, Henk Stallinga en Jurgen Bey.

Lab is de kern van de onderneming. Ontwerpers, partners en klanten, fabrikanten en projecten van over de hele wereld brengen ideeën in en van daaruit experimenteren de ontwerpers met nieuwe concepten, materialen en technieken, maar ook met eeuwenoude vakmethoden. Soms neemt Droog zelf het initiatief tot onderzoek of ontwikkeling en soms werkt Droog als intermediair, zoals bij opdrachten en projecten. Droog is gevestigd in Amsterdam.

Voor een overzicht van al het werk van Droog, klik hier.

Merk / Designer
Droog / Jan Hoekstra & Leon Ramakers

gewicht
0,3

Afmetingen in verpakking
12 x 12 x 8.5 cm

Afmetingen
Ø 12 x 8.5 cm

Materiaal
Silicon rubber

© 2017 - 2022 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss