OUT Objekte Unserer Tage Meyer Color

 15 sep 2021  The Color Issue #3: Objekte Unserer Tage

Voor het GLUE design festival van 2021 hebben we 'The Color Issue' centraal gezet: hoe kiezen ontwerpers de kleuren voor hun designs en welke invloeden hebben trends daarop? We vragen het de Duitse Objekte Unserer Tage (OUT). Toen wij het merk voor het eerst zagen vielen we als een blok voor het waanzinnige kleurenpallet dat OUT gebruikt. Dat de meubels ook heel goed gemaakt zijn maakt het een onweerstaanbaar merk voor ons.



 12 sep 2021  The Color Issue #2: Lex Pott

Voor het GLUE design festival van 2021 hebben we 'The Color Issue' centraal gezet: hoe kiezen ontwerpers de kleuren voor hun designs en welke invloeden hebben trends daarop? We vragen het de Nederlandse designer Lex Pott. Hij werkt voor merken als HAY, Decoratori Bassanesi en &Tradition en werd in 2015 uitgeroepen tot 'No.1 Designtalent Nederland'. Ook werkte hij jarenlang voor Scholten & Baijings en het JongeriusLab, beiden ontwerpbureau's voor wie kleur een zeer belangrijke rol speelt in de producten die ze maken.



 10 sep 2021  The Color Issue #1: Foekje Fleur

Voor het GLUE design festival van 2021 hebben we 'The Color Issue' centraal gezet: hoe kiezen ontwerpers de kleuren voor hun designs en welke invloeden hebben trends daarop? We vragen het de Nederlandse designer Foekje Fleur. Ze is vooral bekend om haar flesvazen, die geïnspireerd zijn op haar verzameling van plastic afval / flessen uit de Maas. Haar aantrekkelijke en kleurrijke designs lijken speels, maar zijn in feite geïnspireerd op serieuze onderwerpen als milieuvervuiling en dierenrechten.


 

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss