• Massief houten eettafel Meyer 260 x 92 cm - OUT
  Massief houten eettafel Meyer 260 x 92 cm - OUT

  Houten eettafel Meyer 260 x 92 cm - OUTDe houten eettafel 'Meyer' van het Berlijnse designlabel Objekte Unserer Tage (OUT) is te krijgen in essenhout, walnotenhout of eikenhout.

  Het essenhout in een fris witte (waxed) uitvoering,…

  € 2.590,00
 • Massief houten eettafel Meyer 240 x 92 cm - OUT
  Massief houten eettafel Meyer 240 x 92 cm - OUT

  Houten eettafel Meyer 240 x 92 cm - OUTDe houten eettafel 'Meyer' van het Berlijnse designlabel Objekte Unserer Tage (OUT) is te krijgen in essenhout, walnotenhout of eikenhout.

  Het essenhout in een fris witte (waxed) uitvoering,…

  € 2.190,00
 • Massief houten eettafel Meyer 200 x 92 cm - OUT
  Massief houten eettafel Meyer 200 x 92 cm - OUT

  Houten eettafel Meyer 200 x 92 cm - OUTDe houten eettafel 'Meyer' van het Berlijnse designlabel Objekte Unserer Tage (OUT) is te krijgen in essenhout, walnotenhout of eikenhout.

  Het essenhout in een fris witte (waxed) uitvoering,…

  € 1.890,00
 • Massief houten eettafel Meyer 160 x 92 cm - OUT
  Massief houten eettafel Meyer 160 x 92 cm - OUT

  Houten eettafel Meyer 160 x 92 cm - OUTDe houten eettafel 'Meyer' van het Berlijnse designlabel Objekte Unserer Tage (OUT) is te krijgen in essenhout, walnotenhout of eikenhout.

  Het essenhout in een fris witte (waxed) uitvoering,…

  € 1.690,00
 • Massief houten eettafel Meyer 75 x 75 cm - OUT
  Massief houten eettafel Meyer 75 x 75 cm - OUT

  Houten eettafel Meyer 75 x 75 cm - OUTDe houten eettafel 'Meyer' van het Berlijnse designlabel Objekte Unserer Tage (OUT) is te krijgen in essenhout, walnotenhout of eikenhout.

  Het essenhout in een fris witte (waxed) uitvoering,…

  € 1.190,00
 • Massief houten eettafel Meyer 240 x 92 cm ronde einden - OUT
  Massief houten eettafel Meyer 240 x 92 cm ronde einden - OUT

  Houten eettafel Meyer 240 x 92 cm ronde einden - OUTDe houten eettafel 'Meyer' van het Berlijnse designlabel Objekte Unserer Tage (OUT) is te krijgen in essenhout, walnotenhout of eikenhout.

  Het essenhout in een fris witte…

  € 2.190,00
 • Massief houten eettafel Meyer 200 x 92 cm ronde einden - OUT
  Massief houten eettafel Meyer 200 x 92 cm ronde einden - OUT

  Houten eettafel Meyer 200 x 92 cm ronde einden - OUTDe houten eettafel 'Meyer' van het Berlijnse designlabel Objekte Unserer Tage (OUT) is te krijgen in essenhout, walnotenhout of eikenhout.

  Het essenhout in een fris witte…

  € 1.990,00
 • Massief houten eettafel Meyer 220 x 115 cm Ovaal - OUT
  Massief houten eettafel Meyer 220 x 115 cm Ovaal - OUT

  Houten eettafel Meyer 220 x 115 cm Ovaal - OUTDe houten eettafel 'Meyer' van het Berlijnse designlabel Objekte Unserer Tage (OUT) is te krijgen in essenhout, walnotenhout of eikenhout.

  Het essenhout in een fris witte (waxed)…

  € 3.190,00
 • Massief houten eettafel Meyer Ø115 cm Rond - OUT
  Massief houten eettafel Meyer Ø115 cm Rond - OUT

  Houten eettafel Meyer Ø 115 cm Rond - OUTDe houten eettafel 'Meyer' van het Berlijnse designlabel Objekte Unserer Tage (OUT) is te krijgen in essenhout, walnotenhout of eikenhout.

  Het essenhout in een fris witte (waxed)…

  € 1.990,00
 • Massief houten eettafel Meyer Ø89 cm Rond - OUT
  Massief houten eettafel Meyer Ø89 cm Rond - OUT

  Houten eettafel Meyer Ø 89 cm Rond - OUTDe houten eettafel 'Meyer' van het Berlijnse designlabel Objekte Unserer Tage (OUT) is te krijgen in essenhout, walnotenhout of eikenhout.

  Het essenhout in een fris witte (waxed)…

  € 1.190,00
 • Houtstalen voor de Meyer eettafel - OUT
  Houtstalen voor de Meyer eettafel - OUT

  Samples houtstalen eettafel Meyer - OUTDe houten eettafel 'Meyer' van het Berlijnse designlabel Objekte Unserer Tage (OUT) is te krijgen in essenhout, walnotenhout of eikenhout.

  Het essenhout in een fris witte (waxed) uitvoering,…

  € 5,00

Massief houten eettafel op maat 'Meyer' - Objekte Unserer Tage (OUT)

De houten eettafel 'Meyer' van het Berlijnse designlabel Objekte Unserer Tage (OUT) is te krijgen in essenhout, walnotenhout of eikenhout. Het essenhout in een fris witte (waxed) uitvoering, het eikenhout in naturel, wit of zwart gebeitst en het walnotenhout mooi diepbruin.

De Meyer tafel is elegant en rank maar tegelijkertijd zeer degelijk: het houten blad is van massief hout (dus geen fineer!) van de hoogste kwaliteitsklasse (volgens DIN-norm); het oppervlak heeft een rustige uitstraling zonder inkepingen of oneffenheden en de tafelbladen zijn bovendien versterkt met stalen v-profielen waardoor het tafelblad niet krom kan trekken. De stalen profielen zijn in perfect uitgefreesde gleuven aan de onderkant van het blad weggewerkt en uit het zicht.

Juist de grotere maten van deze tafel maken zo grote indruk: de XXLarge tafel van 260 cm blijft door de stalen versterking een bladdikte van slechts 2,6 cm houden, wat hem prachtig rank en elegant maakt.

 

 

Eettafel op maat, in iedere kleur

Daarnaast, en dat is bijzonder voor een tafel in deze prijsklasse, is de Meyer tafel in iedere maat (lengte tot 260 cm, breedte 85 - 115 cm) te leveren, en in iedere gewenste RAL kleur. Feitelijk is de Meyer tafel dus ontworpen als eettafel op maat, voor iedereen toegankelijk, waarbij je zowel de grootte als kleur zelf kunt bepalen.

Wij waren los van deze productie flexibiliteit in eerste instantie vooral onder de indruk van de mooie ranke vorm en het voor ons wat onbekendere essenhout. Dat OUT gekozen heeft om de tafel ook in essenhout uit te voeren maakt dat hij in die uitvoering zowel modern als klassiek oogt: de wat bredere nerven in de witte wax zijn toch net even anders dan het eikenhout dat we meer gewend zijn.

Dat de tafel op maat en in iedere kleur kan worden besteld maakt hem wat ons betreft tot een daadwerkelijk produkt van deze tijd: een Objekte Unserer Tage.

 

 

Maten Meyer Tafel

De tafel is zoals aangegeven op maat te bestellen, maar kent ook een flink aantal standaard uitvoeringen, allen met een hoogte van 73 cm. Zit hier een maat tussen die goed zou passen dan scheelt dat in prijs, dus onze aanbeveling is om eerst te kijken naar de vele standaard mogelijkheden die de Meyer tafel biedt.

Er zijn ronde tafels van te krijgen, rechthoekig natuurlijk maar ook rechthoekig met ronde uiteinden en ook een ovale tafel, in verschillende afmetingen. De standaard maten hebben een levertijd van 4-6 weken, een tafel op maat duurt 8 - 10 weken, wat los van prijs nog een overweging is om eerst goed naar de standaard maten te kijken.
 

Rechthoekige Tafels

Small: 75 x 75 cm
Medium: 160 x 92 cm
Large: 200 x 92 cm
XLarge: 240 x 92 cm
XXLarge: 260 x 92 cm

 

Rechthoekige tafels met ronde uiteinden

Large: 200 x 92 cm
XLarge: 240 x 92 cm

 

Ovale Tafel

Large: 220 x 115 cm


 

Ronde Tafels

Ø 89 cm
Ø 115 cm

 

 

 

 

 

 

Keuze afwerking tafelblad Meyer Tafel

Je kunt standaard kiezen uit vijf opties: essenhout white waxed, eikenhout white waxed, eikenhout naturel waxed, eikenhout naturel mat gelakt, eikenhout zwart waxed of walnotenhout.

 

1. Essenhout white (waxed)

 

2. Eikenhout white (waxed)

 

3. Eikenhout naturel (waxed of mat gelakt)

 

4. Eikenhout zwart gebeitst (waxed)

 

5. Walnotenhout (waxed)

 

De afbeeldingen hierboven zijn bewust groot gekozen, maar we raden iedereen die serieus geinteresseerd is in deze tafel om de tafel zelf (onze winkel is in Amsterdam) of in ieder geval de houtstalen in het echt te bekijken. We kunnen de houtstalen naar je opsturen: je kunt tot 4 stalen aanvragen tegen 20 euro borg, verzending en retour is gratis en dan kun je rustig kijken welke afwerking je het mooiste vindt.

 

Klik HIER voor het aanvragen van houtstalen voor de Meyer tafel.

 

 

Meyer eettafel op maat laten maken

Je kunt de rechthoekige Meyer eettafel op maat in gewaxt eikenhout of gewaxt essenhout (HIER) op onze website bestellen. Je hebt dan de optie om de breedte tussen de 85 - 100 cm te kiezen, en de lengte tussen de 160 - 260 cm. Wil je een tafel die buiten deze maten valt? Bijvoorbeeld andere hoogte poten, andere breedte, lengte of in een kleur? Ook dat kan. We nemen het graag met je door en maken een offerte voor je: bel (0207372518), mail je wensen of kom langs in onze winkel in Amsterdam!

 

Waar kan ik de Meyer eettafel bekijken?

Wij hebben de Meyer tafel in onze winkel in Amsterdam staan, dus je kunt hem uiteraard komen bekijken. Wat we ook regelmatig doen is de tafel aan geinteresseerden in een videogesprek tonen zodat je hem vanuit alle perspectieven kunt zien. Bel (0207372518) of mail en laat ons weten welke dag en tijd je het beste zou uitkomen en wat je mobiele nummer is.

 

 

De tafelafwerking: waxed of gelakt, wat is beter?

Dit is niet alleen een technische keuze maar ook een kwestie van smaak. Beide afwerkingen zijn namelijk prima. Waxed vergt meer onderhoudt maar heeft op de lange termijn zo zijn voordelen, gelakt is robuust en veilig maar moet op de lange termijn worden geschuurd en opnieuw gelakt. Deze tafels zijn zo degelijk dat je kunt verwachten dat ze zo lang meegaan dat dat ooit nodig zal blijken.

Idealiter adviseren wij je graag persoonlijk zodat we rekening kunnen houden met je wensen en omstandigheden: bel (0207372518), mail of kom langs in onze winkel in Amsterdam (di t/m vr 11-18, za 11-17)!

 

Voordelen gewaxt tafelblad

Het voordeel van een gewaxte afwerking is dat je de tafel altijd opnieuw kunt waxen en krassen zodoende geen kans krijgen. Het oppervlak is ultra-mat en het hout komt er in zijn volle schoonheid uit. De ontwerper van de Meyer tafel heeft zelf een 3-jarige dochter die dol is op spaghetti en af ​​en toe de tafel flink mishandelt met een vork of zelfs graag kunstwerken op het tafelblad tekent. Door de meervoudige waslaag is de tafel zo geïmpregneerd en robuust dat hij hier goed tegen kan. In het ergste geval kan de tafel worden bewerkt met een kleine schuurspons en was. Hiervoor bieden we een voor de Meyer tafel geschikte verzorgingsset aan. Gewaxt lijkt meer onderhoud en moeite te kosten dan een gelakte tafel maar is op de lange termijn dan weer voordelig: in de lak kunnen namelijk krassen ontstaan die je niet zelf kunt weghalen.

 

Voordelen gelakt tafelblad

Het voordeel van een matte lakafwerking is dat je het blad indien nodig ook eens echt nat kunt afvegen, terwijl je de gewaxte tafels alleen met een vochtige doek schoonmaakt. Het uiterlijk van een gelakte tafel is vergelijkbaar met gewaxt, maar de lak sluit de poriën af zodat er een minimale fijne glans ontstaat - maar over het algemeen nog steeds mat. Het nadeel van lak is dat als de lak eenmaal beschadigd is doordat er bijvoorbeeld iets met kracht op valt of omdat je kinderen een vork met volle kracht in het tafelblad steken, je dit niet gemakkelijk zelf kunt repareren: het blad zal moeten worden geschuurd en opnieuw gelakt.

Beide vormen van afwerking voldoen aan de hoogste eisen zijn prima. Dit maakt je beslissing waarschijnlijk niet eenvoudiger. Als we je iets zouden moeten aanbevelen zou het waarschijnlijk toch de gewaxte afwerking zijn: kleine ongelukjes kunnen keer op keer eenvoudig worden gerepareerd en het hout voelt buitengewoon aangenaam - fluweelzacht - aan. Maar gelakt is ook echt prima, mooi veilig, kan beter tegen water of andere vloeistoffen en als je het niet erg vindt om het blad na 10, 20 jaar eens opnieuw te laten schuren en lakken geeft het een groot gemak.

 

Nog niet helemaal zeker? Dan kunnen onze houtstalen je misschien helpen om een ​​keuze te maken. Klik HIER voor het aanvragen van houtstalen voor de Meyer tafel.

 

 

Hoe onderhoud ik de Meyer tafel?

Belangrijk voor iedere massief houten tafel is een juiste binnenklimaat. Dit geldt voor zowel gewaxte als gelakte tafels. Vermijd extreme schommelingen in vochtigheid en temperatuur, en vooral zeer droge verwarmingslucht: hout reageert namelijk op deze invloeden met krimp en zwelling, wat kan leiden tot kromtrekken, krimpen en fijne haarscheurtjes.

Een massief houten tafel mag daarom niet in de buurt van een open haard of een kachel worden geplaatst om te snelle en drastische schommelingen te voorkomen. Wasgoed mag ook niet in dezelfde ruimte worden gedroogd. Een relatieve luchtvochtigheid van 45% tot 60% wordt aanbevolen (wat overigens ook ook ideaal is voor mensen). De optimale woonkamertemperatuur voor hout ligt tussen de 20° en 24°C.

In bijna alle gevallen zijn spanningsscheuren te wijten aan ‘extreme’ klimatologische omstandigheden. Bij de Meyer Tafel kunnen de v-profielen aan de onderzijde van het tafelblad ook iets worden losgemaakt door de schroeven een beetje los te draaien. Dit geeft de tafel wat meer vrijheid om te reageren en de stress te verlichten. Fijne scheuren kunnen vanzelf sluiten met een gewaxt oppervlak, omdat het hout door een constante en geschikte luchtvochtigheid weer een optimaal vochtgehalte krijgt.

 

Gewaxed tafelblad

Voor deze massief houten tafels worden alleen houtsoorten uit duurzame bosbouw in de hoogste kwaliteitsklasse volgens DIN-norm geselecteerd. Het oppervlak heeft een rustige uitstraling en geen inkepingen of oneffenheden. De massief houten Meyer tafels worden tijdens de productie tweemaal in de was gezet en hebben hierdoor een homogene en ultramatte afwerking.

Houd er rekening mee dat je het tafelblad eens in het half jaar in de was moet zetten: de eerste keer direct na ontvangst, daarna om de 6 maanden. Dit is nodig omdat de was in het hout trekt en na verloop van tijd verdampt. Het is mogelijk dat de tafel op sommige plaatsen fluweelzacht aanvoelt en op andere wat ruwer. Dit effect is heel natuurlijk en is gerelateerd aan de korrel van het hout. Bij een zogenaamde horizontale korrel of verticale korrel wordt de was namelijk iets anders opgenomen.

Gewaxte houten tafels kunnen worden afgeveegd met een schone, droge doek. Gebruik geen stofbindende sprays of geïmpregneerde doeken. Voor vochtige reiniging wordt een oplossing van lauw water en een mild schoonmaakmiddel aanbevolen. Hiervoor wordt ook een zachte doek gebruikt: microvezel- of leren doeken zijn het beste geschikt. Let op dat de reiniging niet te nat is, de gebruikte doek mag vochtig zijn maar niet nat. Het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen of schuurmiddelen moet altijd worden vermeden.

Water- en zeepresten worden vervolgens gedroogd met een droge doek. Behandelingen van het hout dienen altijd in de richting van de vezels te gebeuren. Het is namelijk mogelijk dat de houtvezels gaan staan door vochtige reiniging. Hierdoor kan het oppervlak op sommige plaatsen ruwer aanvoelen. Dit effect kan verholpen worden met zeer fijn schuurpapier (korrel 220 - 400). Nogmaals, het is belangrijk om altijd in de richting van de nerf te werken. Direct opnieuw waxen is dan niet nodig. Vlekken of gemorste vloeistoffen moeten onmiddellijk worden verwijderd. Zo voorkom je blijvende schade. Hete voorwerpen zoals potten mogen niet direct op het houtoppervlak worden geplaatst om hittevlekken te voorkomen. Het blootstellen van houten meubels aan sterk, direct zonlicht moet worden vermeden.

 

Gelakt tafelblad

Houd er rekening mee dat de onderhoudsinstructies voor gelakte oppervlakken alleen geldig zijn als de lak onbeschadigd is of bij oppervlakkige vlekken.

Allereerst: gebruik nooit schuurmiddelen, staalwol of polijstmiddelen.

Gebruik voor de dagelijkse schoonmaak een schone en droge doek om mee af te vegen, of een vochtige doek, net als bij een gewaxt tafelblad niet te nat. Voor een grondigere reiniging raden we een oplossing van lauw water en een mild schoonmaakmiddel aan, ook met een zachte doek. Droog water- en zeepresten direct af met een droge doek. Gebruik nooit agressieve schoonmaakmiddelen of schuurmiddelen. Vermijd grote hoeveelheden water tijdens het reinigen. Veeg gemorste vloeistoffen onmiddellijk op. Plaats nooit hete voorwerpen zoals potten of kaarsen direct op geverfde oppervlakken.

 

Welke maat eettafel heb ik nodig? Hoeveel mensen passen er aan tafel?

Dit is een vraag die we vaak krijgen: hoeveel ruimte heeft iemand nodig aan een eettafel om prettig te zitten? Houdt rekening met zo'n 60 tot 80 cm per stoel. Voor de Meyer tafel is er ook een bijpassende eettafelbank te krijgen: op een bankje kunnen mensen dichter bij elkaar zitten. Maar voor stoelen houd je 60 - 80 cm aan. De hoeveelheid stoelen die aan een tafel passen is daarnaast natuurlijk afhankelijk van de ruimte tussen de poten.

Zie onder voor de maten van de Meyer tafel. Aan de tafel van 240 cm passen dus 3 stoelen, waarbij je zo'n 65 cm voor iedere stoel aan ruimte gebruikt. Kies je voor de tafel van 260 cm dat kunnen daar tot 4 stoelen onder, een beetje krap maar dan heb je nog altijd zo'n 55 cm per stoel, of 3 stoelen zeer ruim (70 cm per stoel).

 

 

 

Levering en montage van de Meyer Tafel

De Meyer eettafel wordt in Nederland en Belgie gratis geleverd door ervaren 2-man teams. Voor de levering, maar uiterlijk één dag voor de levering, wordt er een afspraak met je gemaakt. Ongeveer 1 uur voor de bezorging zal de vervoerder de bezorging aankondigen zodat jij je kunt voorbereiden op de bezorging. De tafel wordt naar de door jouw gewenste locatie gebracht, tot vier hoog getilt en inden gewenst wordt de verpakking afgevoerd. Let op: het is jouw verantwoordelijkheid dat de tafel door het trappenhuis kan! Kontroleer dus de maten van je trappenhuis of gang goed en past het niet dan neemt de vervoeder een externe lift mee, die kost rond de 150 euro.

De Meyer tafel komt in 2 platte dozen en is eenvoudig in elkaar te zetten: je legt het tafelblad in de doos op zijn rug, verwijdert het karton en schroeft de poten vast met de meegeleverde schroeven en inbussleutel.

 

Klik HIER voor een pdf met montage handleiding voor de Meyer tafel.

 

Vindt je het prettig als wij hem voor je monteren? Voor een kleine meerprijs zetten we hem voor je in elkaar bij levering!

 

Klik HIER voor de aanvraag van een montage bij levering.

 

 

 

 

Milieu / duurzaamheid

Het hout dat gebruikt wordt voor de Meyer Tafel is afkomstig uit Duitsland en Oostenrijk en bevat het FSC®-keurmerk (kwaliteitskeurmerk voor verantwoorde bosbouw). Het FSC®-keurmerk wordt beschouwd als het beste en meest geloofwaardige certificeringssysteem voor bossen. Eiken, walnoten en essen zijn extreem hard en duurzaam. Het hout heeft dan ook een uitstekende duurzaamheid.

Omdat hout een natuurproduct is, verschilt de nerf van tafel tot tafel, waardoor elk object uniek is. De gebruikte houtwas (wax) onderstreept het natuurlijke en fijne gevoel van het hout en vormt een beschermingslaag, standaard wordt de tafel twee keer in de was gezet voor levering.

 

Wil je een onderhoudsset voor de waxed versie? Klik HIER voor het bestellen van een onderhoudsset voor de Meyer tafel.

 

 

Over het merk: Objekte Unserer Tage (OUT)

Het relatief jonge (2015) Berlijnse label Objekte Unserer Tage (OUT) heeft de expliciete doelstelling om hedendaags wonen te combineren met traditioneel vakmanschap. Alle producten worden dan ook in Duitsland vervaardigd, duurzaam en eerlijk. Hun ontwerpen zijn ontegenzeggelijk modern maar zeer degelijk uitgevoerd en tot in de kleinste details goed doordacht.

Toen wij het merk voor het eerst zagen vielen we in eerste instantie voor de prachtige tafel genaamd ‘Meyer’ van designer David Spinner die op maat kan worden besteld en die in de meest geweldige kleuren is te krijgen. Modern maar functioneel, en inderdaad oerdegelijk: geproduceerd met versterkende stalen profielen weggewerkt in de onderkant van het tafelblad blijft zelfs de lange tafel van maar liefs 260 cm rank en sterk. De tafel is te krijgen in klassiek eikenhout of walnotenhout maar ook - en daar vielen wij voor - in het frisse lichte essenhout (white waxed) dat een veel modernere uitstraling heeft. Of in iedere gewenste RAL kleur, zelfs fluorrood, knetterend fel waarbij de nerven van het hout nog prachtig zichtbaar blijven...

 

Mud in May is officiele dealer van Objekte Unserer Tage en kan alles uit hun collectie leveren. Vragen? Bel (0207372518) of mail of kom langs in onze winkel in Amsterdam! We kunnen ook een offerte op maat maken voor projecten waarin grotere aantallen producten nodig zijn.

 

 


Geschiedenis OUT

Objekte Unserer Tage is in 2015 opgericht door de relatief jonge designers David Spinner en Anton Rahlwes , die samen met de bedrijfskundige Christof Steiger (allen studeerden ze aan de Fachhochschule Potsdam) besloten om hun eigen label te starten. En niet zonder succes: het merk is in Duitsland zeer snel zeer groot geworden. Naast de innovatieve designs zijn ze een slimme samenwerking aangegaan met lokale productiebedrijven dat vakwerk van de hoogste kwaliteit oplevert. Ze produceren inmiddels een hele reeks meubels en accessoires die, ondanks hun focus op functionaliteit en eenvoud, innovatief opvallend zijn.

 

OUT David Spinner Anton Rahlwes Christof Steiger


Duurzaam, milieuvriendelijk en eerlijk

De producten van OUT beantwoorden zonder compromissen aan de sociale en ecologische verantwoordelijkheid van nu. Elk product wordt volledig en duurzaam in Duitsland vervaardigd, van het eerste ontwerp tot de laatste stap. Ze voldoen aan de hoogste milieunormen. Samen met door familie gerunde meesters- en ambachtswerkplaatsen voldoen ze daarnaast aan de hoogte kwaliteitsnormen. De productie is gebaseerd op vakmanschap dat generaties lang is opgebouwd en doorgegeven en dat wordt gecombineerd met de nieuwste technologische innovaties. Aandacht voor detail en een ongeëvenaard begrip van materialen staan altijd centraal. Bij de productie in middelgrote familiebedrijven wordt niemand uitgebuit maar juist eerlijk betaald. Made in Germany is voor hen niet zomaar een loze kreet, maar de verantwoordelijkheid om bijzondere objecten te creëren die recht doen aan de huidige generatie en tijd en waar je lang plezier van zult hebben.

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss