• -51%

    SHOWROOMMODEL Pandarine 2 zitsbank - Inga Sempé / HAY
    SHOWROOMMODEL Pandarine 2 zitsbank - Inga Sempé / HAY

    SHOWROOMMODEL -30% Pandarine 2 zitsbank - Inga Sempé / HAYDit SHOWROOMMODEL is gestoffeerd met de Hallingdal 65 (kleurnr 420) van het Deense Kvadrat, een van de degelijkste en mooiste stoffen van Kvadrat. Beige / Geel zouden we…

    € 4.559,00 € 2.249,00

Over de Pandarine Sofa van Inga Sempé voor HAY

De Pandarine sofa is de nieuwe sofa van HAY, uitgekomen in 2020 en ontworpen door een van onze favoriete designers, namelijk Inga Sempé. Wij zij absoluut fan van haar, vrijwel alles wat ze maakt verrast in vormtaal en originaliteit en de Pandarine Sofa is daar geen uitzondering op.

 

Inga Sempe op haar Pandarine Sofa van HAY

 

De Pandarine sofa is een meer ‘high-end' sofa dan we gewend zijn van HAY, en hij valt door zijn uitgebreide mogelijkheden dan ook in een duurdere prijsklasse dan bijvoorbeeld de Mags Soft Sofa.

De Sofa bevat namelijk flexibele rug- en armleuningen die op maat ingesteld kunnen worden waardoor hij richting het comfort van een bed gaat: de rugleuningen dienen als enorme, zachte kussens. De Pandarine is gemaakt met een combinatie van Nozag-veren, schuim en watten en is expliciet ontworpen om uitzonderlijk comfort te bieden in een groot aantal zit- of ligposities.

De sofa is - zoals we gewend zijn van HAY - te bekleden met veel verschillende stoffen van o.a. Kvadrat. En een mooi detail: de pootjes kun je bekleden met de gekozen stof, iets wat de bank prachtig 'af' maakt.

 

pandarine sofa 3 zits Lint Beige

 

 

Opstellingen Pandarine

De Pandarine sofa is te krijgen in zes verschillende basis opstellingen die gespiegeld kunnen worden en waarvan je de armleuningen kunt varieren. Het begint met een reguliere 2-zitsbank van 176 cm, dan een 3-zitsbank van 255 cm, een 3-zitsbank van 263 cm met een chaise longue, een hoekbank van 263 bij 263 cm, een hoekbank van 356 cm bij 263 cm met een chaise longue, en tenslotte is er de enorm ruime U vormige opstelling van 356 cm bij 263 cm.

De Sofa komt door al deze mogelijkheden dichtbij de flexibiliteit van een modulaire bank. Daarnaast valt er zoals aangegeven te kiezen uit ofwel een flexibele armleuning of uit een meer klassieke ronde armleuning, of zelfs een combinatie van de twee.

De Sofa heeft een zithoogte van 42 cm, wat een stuk hoger is dan de Mags Soft Sofa (met zijn 37 cm zithoogte echt een lounge-bank). Een absoluut prettige en comfortabele bank!

 

De zes basisopstellingen van de Pandarine Sofa van HAY. Let op: ze zijn te spiegelen!

 

pandarine HAY verschillende mogelijkheden sofa

 

Flexibele arm- en rugleuningen

Door een handig klik-mechanisme kunnen zowel de armleuningen als de rugleuningen van de Pandarine sofa op maat worden ingesteld. Dit is werkelijk een zeer groot comfort: je kunt de bank hierdoor gebruiken voor allerlei verschillende doeleinden.

Zoals Rolf Hay tijdens de introductie van de bank aangaf: ‘Banken worden tegenwoordig voor veel meer gebruikt dan alleen zitten: er wordt op gewerkt, geslapen, gehangen en gezeten. We wilden een bank produceren die aan alle eisen van deze tijd voldeed.’

Door de rugleuningen en armleuningen anders in te stellen krijgt de bank niet alleen een andere functie, hij ziet er ook anders uit: het maakt de bank speels en spannend. Door de zorgvuldigheid van het meeleveren van stoffering voor de poten wordt het bovendien één geheel, qua vorm, functie en kleur.

 

Stoffering Pandarine sofa

De stoffen waarmee de Pandarine sofa kan worden bekleed zijn of van HAY zelf, van het Deense merk Kvadrat, het Amerikaanse Maharam, het Italiaanse Romo en de leren bekleding van het Deense merk Camo. Ze hebben onderstaande namen en zijn onder te verdelen in zes prijsklassen:

1. Linara, Mode, Remix, Lint, Swarm, Atlas en Random Fade en Surface by HAY
2. Olavi, Flamiber, Linen Grid, Melange Nap, Lola, Fairway, Steelcut en Steelcut Trio
3. Bolgheri,  Re-Wool, DOT 1682, Ruskin, Divina, Divina Melange, Divina MD, Roden en Fiord
4. Hallingdal, Lila, CompoundCanvas, Raas en Harald
5. California (leer), Sierra (leer), Coda en Balder
6. Silk (leer), Vidar

 

Deze stoffen hebben allen weer verschillende kleuren die worden aangegeven met een kleurnummer. De keuzemogelijkheden zijn dus enorm. Dat is waarom een bezoek aan onze winkel in Amsterdam om de stalen te bekijken beslist is aan te raden. Je kunt de stalen ook altijd even lenen om te toetsen hoe de bank in je huis zou staan.

Om ook online een zo goed mogelijk beeld te geven van de stoffen hebben we de kleurwaaiers ervan gelinkt: klik op de namen van de stoffen om ze te bekijken. Je komt, indien mogelijk, op de site van Kvadrat of een van de andere fabrikanten uit op high resolutie detailfoto's van de juiste stof.

Heb je enkele stoffen geselecteerd die je mooi vindt dan kun je hiervan weer (bij betaling van een kleine borg) stalen / samples bij ons aanvragen die we je opsturen. We hebben niet alle stoffen op voorraad dus meestal kost het een kleine week om ze naar je op te sturen. We voegen een retourlabel toe zodat je ze gratis en gemakkelijk kan retourneren. Zo kun je, ook als je niet in de gelegenheid bent om in de winkel langs te komen, een zo goed mogelijke keuze maken.

We willen wel heel duidelijk aangeven dat een stof online en in het echt bekijken iets heel anders is: gebruik de high-res foto's van de stoffen vooral voor een indicatie maar doe nooit een bestelling wanneer je de stoffen nog nooit in het echt hebt gezien. Een goed voorbeeld daarvan is de Harald die online weliswaar mooi is, maar in het echt door glans en type stof - velour - een heel ander effect heeft dan je op basis van alleen online bekijken zou zeggen.

De banken van HAY worden speciaal voor jou gemaakt en zijn hierdoor niet retourneerbaar! Maak dus een zorgvuldige keuze. Ter geruststelling: heb je een order online geplaatst dan zullen we eerst contact met je opnemen om alles te controleren en de kleurkeuze te verifiëren voordat wij de order daadwerkelijk in gang zetten.

 

Pandarine bekleed met de stof 'Lola' (velour), kleur Navy, poten rood.

 

Voorraad en levertijd

De levertijd voor een Pandarine sofa is doorgaans rond de 9 weken. Bel met de winkel om de exacte levertijd te weten te komen, die kan variëren (020 7372518)!

 

Aanbiedingen en Acties voor de Pandarine sofa

Mud in May hanteert een eenvoudige regel: bij ons krijg je standaard het verschil in prijs terug waneer het product elders goedkoper te vinden is, tot twee weken na je bestelling. Dus zie je een aanbod of actie tijdens of tot twee weken na de aanschaf van de Pandarine sofa dan zal Mud in May die korting volgen en je het verschil terugbetalen of tijdens de koop niet in rekening brengen. Altijd, en met plezier. Dat geeft je als klant rust en voorkomt dat wij alle acties van concurrenten voortdurend moeten bijhouden. We hebben zelf daarnaast vaak showroommodellen in de aanbieding, klik voor een overzicht van onze showroommodellen hier.

Wil je op de hoogte blijven van onze eigen aanbiedingen en producten eerder kunnen bekijken en kopen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, waarin we regelmatig designers en hun werk bespreken en speciale aanbiedingen doen!

Mud in May is officiële dealer van HAY, je kunt al hun producten bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

Over de designer: Inga Sempé

Inga Sempé is een Franse ontwerpster (1968, Parijs) die werk maakt dat altijd verrast in vormtaal en originaliteit. Of ze nou een bank of een lampje ontwerpt, ze weet er altijd weer een eigen signatuur aan te geven zonder dat ze zichzelf herhaald.

Nadat ze in 1993 aan de ENSCI-Les Ateliers afstudeerde opende ze in datzelfde jaar nog haar eigen studio. Eigenlijk is ze van het begin af aan zeer succesvol geweest: eerst werkte ze samen met de Italiaanse bedrijven Cappellini en Edra, inmiddels werkt ze onder meer met Scandinavische, Italiaanse en Franse labels zoals HAY, Ligne Roset, Wästberg, Alessi, LucePlan, Mutina, Røros, Moustache, Svenskt Tenn en Gärsnäs.

Ze woont en werkt in Parijs, bijgestaan ​​door twee andere ontwerpers.

Wij zijn absoluut fan van haar werk: ze is veelzijdig en lenig, gebruikt zoals gezegd een altijd verrassende vormtaal en haar werk is licht maar van een grote originaliteit. Bovendien blijft ze zich ontwikkelen, ieder nieuw ontwerp is anders en doet niet onder voor de designs uit het verleden.

 

Over HAY

HAY is een Deens designmerk, opgericht in 2002. Doel was betaalbaar hedendaags design op de markt te brengen met een geavanceerde industrieel poductie. Die ambitie is niet veranderd. Hay maakt duurzame kwaliteitsproducten met hoge toegevoegde waarde voor de gebruiker. Door de juiste inzet voor het ontwerp en de productie van meubels en accessoires streven ze ernaar om groots design toegankelijk te maken voor een breed publiek. HAY's visie is om eenvoudig, functioneel en esthetisch ontwerp te creëren, in samenwerking met de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers ter wereld.

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss