Vorige Nr 37 van 147 Volgende

Flower Attitude The Chainsaw Kaarsenhouder / Kandelaar - Seletti

Artikelnr.: 8008215140629
€ 290,00 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

de levertijd is 1 week.

Deze prachtige kandelaar of kaarsenhouder in de vorm van een kettingzaag is onderdeel van een reeks van het Italiaanse designmerk Seletti genaamde 'the Flower Attitude'. Er is ook een zaag, bijl en zelfs een pistool en een gummiknuppel van. Het doet denken aan de graftombes versieringen die in het zuiden van Europa gangbaar zijn. De kettingzaag is gemaakt van met de hand gemaakt glanzend porselein en gelardeerd met prachtige porseleinen bloemen.

Afmeting: breedte 50 cm, diepte 19 cm, hoogte 24,5 cm.

Mud in May is officiële dealer van Seletti, je kunt al hun ontwerpen bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

Marcantonio Raimondi Malerba

Raimondi Malerba werd geboren in 1976 in Massalombarda, Italië. Hij volgde zijn opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten en begon zijn werk in de theaterwereld, daarna volgt ook werk voor architectonische projecten. Al snel begint hij parallel aan de kunst die hij maakt te ontwerpen. Twee disciplines die in de loop van de tijd steeds verder vervlochten raken. Malerba ziet zijn werk als een directe voortzetting van zijn kindertijd waarin hij speelde met alles wat hij vond en maakte wat hij verzon. "Ik geef de ironie nooit  op, ironie is een serieuze zaak. Als een goed idee ook nog leuk is, kan ik het niet laten om het te realiseren"

Voor Seletti ontwierp Malerba een hele reeks bijzondere ontwerpen. Van kasten tot kaarsenstandaard, allen doordrenkt met een grote dosis magie.

Seletti

is een Italiaans designlabel dat is opgericht in 1964. Van het begin af aan streefde het een eindeloos productonderzoek na, waarbij innovatie en originaliteit centraal stonden. De collecties bevatten zowel kunst als iconen van het dagelijks leven, objecten die een boodschap van vorm overbrengen. Speels, verrassend en, heel Italiaans.

Merk / Designer
Seletti

gewicht
6

Afmetingen
breedte 50 cm, diepte 19 cm, hoogte 24,5 cm

Materiaal
Handgemaakt porselein

© 2017 - 2022 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss