Vorige Nr 1 van 29 Volgende

Wollen slippers / pantoffels - Puebco

Artikelnr.: 4548647100869
€ 26,50 (inclusief btw)

Over de wollen slippers van Puebco

De wollen slippers of pantoffels van het Japanse lifestyle merk Puebco zijn gemaakt van puur wol, daardoor lekker warm en qua vorm van een typisch Japanse eenvoud. Er zijn twee varanten van te krijgen, de large en de small. De large zijn 30 cm lang en 11 cm breed, de small 27 cm lang en 10 cm breed. Om het eenvoudig te maken: t/m maat 40 is de small geschikt, daarboven de large. De prijs van beiden zijn hetzelfde.

Kleur: grijs of antraciet.

De zool is gemaakt van rubber zodat je niet uitglijdt.

Puebco heeft als uitgangspunt dat ze haar hele collectie van gerecycled materiaal maakt. Deze wollen slippers zijn daarop geen uitzondering: hoewel prachtig vervaardigd zijn zowel de zool als de stof zelf van tweedehands materiaal vervaardigd. Goed voor het milieu en ook nog eens heel mooi!

 

Over Puebco

Het Japanse merk Puebco maakt zorgvuldig gedesignde producten voor in huis, meestal met duidelijke toepassingen zoals een tas, gieter of pantoffels. Het uitgangspunt om deze altijd te realiseren met gerecycled materiaal maakt dat er vaak wat grove, stoere producten ontstaan. Wij vinden ze prachtig in juist die materiaalkeuze: zelfs de meest eenvoudige producten zoals een handdoek of kaarsenstandaard zijn hierdoor net even anders dan je verwacht. En daarnaast goed voor het milieu, ze bewijzen dat je bij een cradle to cradle aanpak helemaal niet aan schoonheid hoeft in te boeten.

 

Merk / Designer
Puebco

Afmetingen
Small: lengte 27 cm, breedte 10 cm Large: lengte 30 cm, breedte 11 cm

Materiaal
Wol, rubber

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss