Nr 71 van 105

Sending Animals Pig - Varken Dressoir Seletti

€ 1.485,00 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

de levertijd is 2 weken.

Sending Animals 'Pig' / Varken Dressoir

Sending Animals 'Pig' of Varken Dressoir van designer Marcantonio Raimondi Malerba voor het Italiaanse desigmnerk Seletti is onderdeel van een serie: er is ook een dressoir gemaakt in de vorm van een gans en ook een in de vorm van een koe.

Het is een kast met meer opbergruimte dan je zou verwachten: de kast heeft een hoogte van 76 cm, een breedte van 150 cm en een diepte van 44 cm. Dit is een aanschaf die je moet durven, een absoluut sfeerbepalende dressoir. De kast is gemaakt van sloophout.

Marcantonio Raimondi Malerba is ook verantwoordelijk is voor de prachtige Flower Attitude serie van Seletti.

Mud in May is officiële dealer van Seletti, je kunt al hun ontwerpen bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel! Levering van deze kast vindt plaats op afspraak, en via onze in meubels gespecialiseerde transporteur JP Haarlem. Na het plaatsen van de order zullen we contact met je opnemen om een afspraak te maken.

 

Marcantonio Raimondi Malerba

Raimondi Malerba werd geboren in 1976 in Massalombarda, Italië. Hij volgde zijn opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten en begon zijn werk in de theaterwereld, daarna volgt ook werk voor architectonische projecten. Al snel begint hij parallel aan de kunst die hij maakt te ontwerpen. Twee disciplines die in de loop van de tijd steeds verder vervlochten raken. Malerba ziet zijn werk als een directe voortzetting van zijn kindertijd waarin hij speelde met alles wat hij vond en maakte wat hij verzon. "Ik geef de ironie nooit  op, ironie is een serieuze zaak. Als een goed idee ook nog leuk is, kan ik het niet laten om het te realiseren"

Voor Seletti ontwierp Malerbal een hele reeks bijzondere ontwerpen. Van kasten tot kaarsenstandaard, allen doordrenkt met een grote dosis magie.

 

Seletti

is een Italiaans designlabel dat is opgericht in 1964. Van het begin af aan streefde het een eindeloos productonderzoek na, waarbij innovatie en originaliteit centraal stonden. De collecties bevatten zowel kunst als iconen van het dagelijks leven, objecten die een boodschap van vorm overbrengen. Speels, verrassend en, heel Italiaans.

Merk / Designer
Seletti / Marcantonio Raimondi Malerba

Afmetingen
Breedte 150 cm, diepte 44 cm en hoogte 76 cm

Materiaal
hout

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss