Nr 36 van 185

Maunsell Tafellamp - Kranen / Gille

Artikelnr.: 0020001
€ 398,00 (inclusief btw)
Voorraad: 1 stuk. Voor 16 uur besteld, morgen in huis.

Mausell Tafellamp

De Maunsell is een tafellamp van het ontwerp duo Kranen / Gille voor het Nederlandse meubelmerk Ruijch die is geïnspireerd op een lichtboei. Hij is gemaakt van kurk en staal en heeft een diameter van 28 cm en een hoogte van 65 cm. Het is dus een relatief hoge lamp voor een tafellamp. De Maunsell staat altijd schuin, zoals een echte zeeboei en de combinatie van materialen is prachtig.

Let op: lichtbron is niet inbegrepen. Er gaat een E27 lamp in. Halogeen maximaal 25 Watt, Ledlamp kan natuurlijk hogere wattage zijn (wordt minder warm).

 

Kranen / Gille

Kranen / Gille is een Nederlandse ontwerpstudio van Jos Kranen en Johannes Gille, die elkaar ontmoetten tijdens hun opleiding aan Design Academy in Eindhoven. Ze proberen verschillende disciplines, vakmanschap en hun eigen voorkeuren / smaak te combineren in aantrekkelijk ontworpen voorwerpen. Al hun stukken zijnzoals ze het zelf zeggen 'een combinatie van de stijl die tijdens de industriele revolutie gangbaar was en die van natuurlijke structuren zoals dat te vinden is in het werk van fotograaf Karl Blossfeldt'.

 

Ruijch

Ruijch is een Nederlands design label. Sinds de oprichting in 2010 is het continu in ontwikkeling en steeds op zoek naar nieuwe impulsen om de verschillende collecties tot een spannend geheel te maken. Dit gebeurt zowel in de eigen ontwerpstudio als in samenwerking met gerenommeerde ontwerpers als Kranen/Gille. Pure materialen, strakke belijning, minimalistisch ontwerp en een herkenbare modellering zijn typerend voor de huidige collectie met internationale uitstraling. Individueel krachtig, maar ook perfect onderling gecombineerd toe te passen.

Merk / Designer
Gille / Kranen

Afmetingen
diameter 28 cm, hoogte 65 cm

Materiaal
Kurk en Staal

maximale wattage
halogeen: 25 watt, led hoger

Fitting
E27

Spanning (Volt)
230V

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss