Pregnancy journal / zwangerschaps dagboek - Ark Colour Design

Artikelnr.: 7112035337631
Vorige Nr 32 van 57 Volgende
€ 17,00 (inclusief 21% btw)

Pregnancy Journal 

Het Pregnancy journal van het merk ARK Colour Design is een een leer gebonden dagboek op A6 formaat (10,5 x 14,8 cm) met een in het leer geprinte afbeelding op de kaft. Een zwangerschapsdagboek gebonden in echt leer. De boeken worden gemaakt in Schotland. Wij verkopen meer leren boeken van Ark zoals bijvoorbeeld het Daydreamers journal. 

De zorg waarmee de producten van Ark gemaakt worden is bijzonder. Ieder boek, sleutelhanger, bagtag veranderd in een klein juweel in de handen van de vakmensen van Ark.

 

Over ARK Colour Design

Ark Colour Design is in 2015 opgericht door Jane Richards en Amy Lindsay. Met zowel ervaring in mode en beeldende kunst als een decennia lang de inkoop van hun cadeauwinkel in Cambridge stelden ze zichzelf tot doel tot realisatie van producten die niet alleen leuk en betaalbaar zijn, maar ook echt goed gemaakt. Al hun designs worden geproduceerd door een klein familiebedrijf in Schotland: het leer wordt verwerkt in de eigen leerlooierij, vervolgens gesneden en in folie gebosseleerd naar de ontwerpen.

Omdat elk stuk met de hand wordt afgewerkt is ieder product uniek.

 

Merk / Designer
Ark Colour Design

gewicht
0,8

Afmetingen
A6: 10,5 x 14,8 cm

Materiaal
Leer, papier

© 2017 - 2020 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss