Vorige Nr 21 van 118 Volgende

Jurassic tafellamp - Seletti

Artikelnr.: 8008215147833
€ 208,00 (inclusief btw)

Jurassic Bronto of Rex tafellamp - Seletti

De Jurassic tafellamp LED van designer Marcantonio Raimondi Malerba voor het Italiaanse designmerk Seletti komt in twee varianten: de Bronto of de Rex. Wij vinden ze beiden charmant, in lijn met de muislampen of aaplampen van dezelfde designer.

 

Bronto

De Bronto bevat 8 LED lampjes, heeft een hoogte van 31 cm, een breedte van 49 cm, een diepte van 17 cm en is gemaakt van kunststof.

 

Rex

De Rex bevat 7 LED lampjes, heeft een hoogte van 33,5 cm, een breedte van 39 cm, een diepte van 13 cm en is eveneens gemaakt van kunststof.

 

De tafellamp is inclusief de LED lichtbronnen, E12 van 0,20W (14 Lumen 2200K warm licht).

 

Mud in May is officiële dealer van Seletti, je kunt al hun ontwerpen bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

Marcantonio Raimondi Malerba

Raimondi Malerba werd geboren in 1976 in Massalombarda, Italië. Hij volgde zijn opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten en begon zijn werk in de theaterwereld, daarna volgt ook werk voor architectonische projecten. Al snel begint hij parallel aan de kunst die hij maakt te ontwerpen. Twee disciplines die in de loop van de tijd steeds verder vervlochten raken. Malerba ziet zijn werk als een directe voortzetting van zijn kindertijd waarin hij speelde met alles wat hij vond en maakte wat hij verzon. "Ik geef de ironie nooit  op, ironie is een serieuze zaak. Als een goed idee ook nog leuk is, kan ik het niet laten om het te realiseren"

Voor Seletti ontwierp Malerba een hele reeks bijzondere ontwerpen. Van kasten tot kaarsenstandaard, allen doordrenkt met een grote dosis magie.

Seletti

is een Italiaans designlabel dat is opgericht in 1964. Van het begin af aan streefde het een eindeloos productonderzoek na, waarbij innovatie en originaliteit centraal stonden. De collecties bevatten zowel kunst als iconen van het dagelijks leven, objecten die een boodschap van vorm overbrengen. Speels, verrassend en, heel Italiaans.

Merk / Designer
Seletti / Marcantonio Raimondi Malerba

gewicht
2,3

Afmetingen
Rex: H33,5 x 39 x 13 Bronto: H31 x 49 x 17

Materiaal
kunststof

maximale wattage
inclusief LED lampen van 0,2 W, 14 Lumen 2200K warm licht

Fitting
E12

Snoerlengte
3 meter

Spanning (Volt)
230V

© 2017 - 2023 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss