Nr 23 van 122

Vijfarmige 'wijze aap' kandelaar - Seletti

Artikelnr.: 8008215148700
€ 304,00 (inclusief btw)

Vijfarmige Kandelaar 'Burlesque The Wise Chimp'

Deze barokke vijfarmige kaarsenhouder in de vorm van een (wijze) chimpansee is onderdeel van een reeks grote vijfarmige kandelaars van het Italiaanse designmerk Seletti genaamd 'The Burlesque' (de klucht).

Er is ook een clown, een zeemeermin en van de grotere variant (Giant Burlesque - grote klucht) drie 'hear no evil see no evil speak no evil' apen of een doodshoofd met slang (de zonde van de kennis) van te krijgen.

Prachtig 'over-the-top' design, vol dikke symboliek: we verkopen alle varianten behalve de clown, het spijt ons, maar die vinden we te eng.

De indrukwekkend grote kandelaars zijn gemaakt van met de hand gemaakt porselein, zelfs deze 'kleinere' varianten zijn reeds 48 cm hoog.

Ze zijn verkrijgbaar in het zwart of wit en wegen 2,5 kg.

Komt in een luxe verpakking zodat je hem ook goed cadeau kan doen.

 

Selab

In 1988 richtte Stefano Seletti (de zoon van) samen met zijn zus Maria, Vittorio Boni en het Studio Badini CreaTeam Selab (Seletti-Lab) op dat sindsdien de kern vormt van het designmerk Seletti. Selab werkt altijd graag samen met andere designers, het plezier van hun ontwerpen spat er vanaf en hun grote kracht is de lichtheid en grote frequentie waarmee de ontwerpen gerealiseerd worden.

Interview Stefano Seletti

 

Seletti

is een Italiaans designlabel dat is opgericht in 1964. Van het begin af aan streefde het een eindeloos productonderzoek na, waarbij innovatie en originaliteit centraal stonden. De collecties bevatten zowel kunst als iconen van het dagelijks leven, objecten die een boodschap van vorm overbrengen. Speels, verrassend en, heel Italiaans.

Merk / Designer
Selab / Seletti

gewicht
2,5

Afmetingen
hoogte 48 cm

Materiaal
Porselein

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss