Vorige Nr 41 van 153 Volgende

Gouden 'Fingers' Tafellamp - Seletti

Artikelnr.: 8008215164243
€ 250,00 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

de levertijd is 2 weken.

Fingers Tafellamp LED Seletti

De Fingers tafellamp LED van Seletti is een onderdeel van een uitgebreide en opvallende serie: er is naast deze tafellamp nog een hele reeks aan hooglans gouden lampen en objecten van te krijgen, gemaakt van messing en met het uiterlijk alsof het met de hand (vandaar de naam 'Fingers') geboetseerd is.

Het ontwerp is van Marcantonio Raimondi Malerba, die ook verantwoordelijk is voor de prachtige Flower Attitude serie van Seletti, en voor de bekende muislampen, en naar eigen zeggen geinspireerd op klassiek antiek.

Door het geboetseerde oppervlak heeft de lamp een haast zachte uitstraling, dat contrasteert met het harde materiaal waar het is uit gemaakt (messing).

De lamp is inclusief een LED lichtbron, 6 watt extra warm (3000K) licht. De lamp is buigbaar in iedere richting en bevat een ingebouwde dimmer. Niet geschikt voor buiten.

 

Mud in May is officiële dealer van Seletti, je kunt al hun ontwerpen bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

Marcantonio Raimondi Malerba

Raimondi Malerba werd geboren in 1976 in Massalombarda, Italië. Hij volgde zijn opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten en begon zijn werk in de theaterwereld, daarna volgt ook werk voor architectonische projecten. Al snel begint hij parallel aan de kunst die hij maakt te ontwerpen. Twee disciplines die in de loop van de tijd steeds verder vervlochten raken. Malerba ziet zijn werk als een directe voortzetting van zijn kindertijd waarin hij speelde met alles wat hij vond en maakte wat hij verzon. "Ik geef de ironie nooit  op, ironie is een serieuze zaak. Als een goed idee ook nog leuk is, kan ik het niet laten om het te realiseren"

Voor Seletti ontwierp Malerba een hele reeks bijzondere ontwerpen. Van kasten tot kaarsenstandaard, allen doordrenkt met een grote dosis magie.

Seletti

is een Italiaans designlabel dat is opgericht in 1964. Van het begin af aan streefde het een eindeloos productonderzoek na, waarbij innovatie en originaliteit centraal stonden. De collecties bevatten zowel kunst als iconen van het dagelijks leven, objecten die een boodschap van vorm overbrengen. Speels, verrassend en, heel Italiaans.

Merk / Designer
Seletti

gewicht
0,6

Afmetingen
Hoogte 32,5 cm Diameter 13 cm

Materiaal
messing

maximale wattage
inclusief LED lamp van 6W (480 lm) 3000K (warm licht)

Fitting
LED lamp is geintegreerd

Spanning (Volt)
230V

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss