Vorige Nr 18 van 33 Volgende

Candle holder discus brass / Kandelaar - Pols Potten

Artikelnr.: 8718142048188
€ 25,00 (inclusief btw)

Over de discus brass kandelaar

De discus brass is een even eenvoudige als prachtige kandelaar ontworpen door Carolina Wilcke voor Pols Potten. Hij is gemaakt van goudkleurig aluminium. Er zijn twee varianten van te krijgen, een large en een small. Er waren 3 varianten van te krijgen, maar de middelste variant is niet meer in productie, wat wij jammer vinden, want dan kun je ze mooi stapelen en toch alle kaarsen branden.

De hoogte van de kleine kandelaar is 5,5 cm, en heeft een diameter van 8 cm, het gewicht is 0,3 kg. De hoogte van de grote kandelaar is 4 cm, en heeft een diameter van 34 cm, het gewicht is 2,3 kg.

 

Carolina Wilcke

Carolina Wilcke (1980) had een achtergrond als goudsmid voordat ze in 2009 afstudeerde aan de Design Academie Eindhoven. Ze zoekt zoals ze het zelf zegt naar 'de perfecte esthetische verhoudingen en eerlijkheid' binnen haar ontwerpen. Het maakt haar werk puur en helder.

Ze werkt vanuit haar studio in Bussum voor merken als Spectrum, Polspotten, van Esch en Label vij5.

 

Pols Potten

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Ze brengen een uitgebreide collectie op de markt waardoor je het merk regelmatig tegenkomt in verschillende media en vooraanstaande winkels in binnen- en buitenland.

Alle Pols Potten producten ontstaan in de Pols Potten studio, onder leiding van Jan Wolleswinkel.

"Hierbij maken we maar al te graag gebruik van de creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld. Tijdens onze reizen vinden wij hen of zij vinden ons. Is er een klik en begrijpen we elkaars humor, dan ontstaan de mooiste dingen! Pols Potten studio zorgt voor de samenhang en zo komen we tot een caleidoscopische collectie, elk seizoen opnieuw." 

Merk / Designer
Pols Potten / Carolina Wilcke

gewicht
0

Afmetingen
Klein: Ø 8 x H 5,5 cm. Groot: Ø 32 x H 4 cm.

Materiaal
goudkleurig aluminium

© 2017 - 2022 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss