Nr 37 van 122

Krab / Crab aluminium - Seletti Diesel Living

Artikelnr.: 8008215108971
€ 175,00 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

de levertijd is 2 weken.

'Aluminium Crab' - Seletti / Diesel Living

Deze reusachtige metalen krab genaamd 'Holy-Crab' van Diesel Living voor het Italiaanse designmerk Seletti is onderdeel van de serie 'wunderkammer', objecten geïnspireerd op de horrorcultuur. Er zijn ook schelpen, kevers, haaientanden en wolvenschedels van, allen gemaakt van aluminium.

De krab is 32,5 cm lang, 19 cm diep en 7,5 cm hoog.

 

Diesel Living

Het Italiaanse kledingmerk Diesel staat voor een fris opstandige benadering, groot geworden in de jaren 90 van de vorige eeuw met opvallende reclames (For successful living) en dito kleding, gericht op de ‘immer opstandige geest’.

Met Diesel Living focust Diesel zich vanuit hetzelfde uitgangspunt op woonaccessoires, meubels en verlichting, waarbij de samenwerking met het eveneens Italiaanse designmerk Seletti voor de hand ligt. Samen maken ze opvallende producten met een zoals ze het zelf noemen ‘cyberpunk-futuristische benadering’. Zo is er de lijn ‘wunderkammer’ vol horrorachtige iconen, de lijn ‘Machine collection’ waarin industrie-iconen zoals tandwielen in elegant wit keramiek geproduceerd worden en de lijn ‘Cosmic Diner’ waarin de beeldtaal uit de ruimtevaart is verwerkt.

 

Seletti

is een Italiaans designlabel dat is opgericht in 1964. Van het begin af aan streefde het een eindeloos productonderzoek na, waarbij innovatie en originaliteit centraal stonden. De collecties bevatten zowel kunst als iconen van het dagelijks leven, objecten die een boodschap van vorm overbrengen. Speels, verrassend en, heel Italiaans.

Merk / Designer
Seletti / Diesel Living

gewicht
1,1

Afmetingen
32,5 cm lang, 19 cm diep en 7,5 cm hoog

Materiaal
Aluminium

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss