Vorige Nr 10 van 33 Volgende

Soepkommen / snack bowl 'undressed' - Pols Potten

Artikelnr.: 8718142028777
€ 79,50 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

de levertijd is 1 week.

Over de undressed Snack bowl / soepkommen

De ‘Undressed Snack Bowl’ is een set van vier kommen en lepeltjes met in iedere kom een tekening van een naakte dame. Het is een grappige en mooie illustratie van Esther Hörchner voor het Nederlandse designmerk Pols Potten: de naakte meisjes zitten in de kommen te wachten tot je ze vult zodat ze in bad kunnen. Op de lepeltjes en schoteltjes liggen hun bikini’s.

Het is onderdeel van een serie: er zijn ook theekopjes van te krijgen.

De kommen zij gemaakt van hoogwaardig, handgemaakt porselein en zijn door het ingetogen ontwerp prima te combineren met bestaand servies. Bovendien zit de set in een mooie zwarte doos en is hierdoor een prachtig cadeau.

Kom Ø11,5 x H5 cm
Lepel L12 x B4 x H2 cm
Inhoud: 200 ml per kom

Esther: “Ik verzamel porseleinen kopjes, borden en vazen en ik wilde graag ooit servies ontwerpen met eigen illustraties. Ik wilde de vorm onderdeel laten zijn van het ontwerp, in dit geval een klein bad waar ik de meisjes in kon laten zwemmen. Ik vind dat een goed ontwerp je een glimlach moet geven; je moet geraakt worden door de verfijning of een kleine knipoog in het werk.”

Let op: afwassen met de hand, in een afwasmachine wordt de illustratie langzaam minder helder.

 

Esther Hörchner

studeerde grafisch ontwerp en illustratie aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Sinds 2009 werkt ze in een samenwerkingsverband genaamd 'Het Paradijs'. Het Paradijs is opgericht door drie illustratoren: Els ten Klooster, Esther Hörchner en Maaike Burgers. Het illustratiewerk is gedetailleerd en verfijnd, met af en toe een knipoog. Met de producten willen ze het dagelijks leven wat meer flair geven. Naast het ontwerpen van eigen producten werken ze ook in opdracht. Zie illustratie hieronder.

Pols Potten

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Ze brengen een uitgebreide collectie op de markt waardoor je het merk regelmatig tegenkomt in verschillende media en vooraanstaande winkels in binnen- en buitenland.

Alle Pols Potten producten ontstaan in de Pols Potten studio, onder leiding van Jan Wolleswinkel.

"Hierbij maken we maar al te graag gebruik van de creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld. Tijdens onze reizen vinden wij hen of zij vinden ons. Is er een klik en begrijpen we elkaars humor, dan ontstaan de mooiste dingen! Pols Potten studio zorgt voor de samenhang en zo komen we tot een caleidoscopische collectie, elk seizoen opnieuw."

Merk / Designer
Pols Potten

Gewicht in verpakking
1,8 kg

Afmetingen
Kom Ø11,5 x H5 cm Lepel L12 x B4 x H2 cm Inhoud: 200 ml per kom

Materiaal
Porselein

© 2017 - 2023 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss