Vorige Nr 5 van 119 Volgende

Tafellamp tafereel 'My Little Neighbour' - Seletti

Artikelnr.: 8008215104621
€ 269,00 (inclusief btw)
Voorraad: 1 stuk. Voor 16 uur besteld, morgen in huis.

Tafellamp tafereel 'My Little Neighbour' - Seletti

Deze tafellamp van designer Marcantonio Raimondi Malerba voor het Italiaanse designmerk Seletti is onderdeel van de serie 'My Little' ': mysterieuze taferelen in een stolp, als volwaardige filmscenes.

Er zijn naast deze 'My Little Neighbour' nog twee andere taferelen van te krijgen: de 'My Little Evening' en de 'My Little Friday Night'.

Als het donker is komt de scene tot leven: de lampjes in het huis gaan aan. De lamp / stolp heeft een diameter van 25,5 cm en een hoogte van 26,8 cm.

Let op: alleen voor binnen!

 

 

Marcantonio Raimondi Malerba

Raimondi Malerba werd geboren in 1976 in Massalombarda, Italië. Hij volgde zijn opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten en begon zijn werk in de theaterwereld, daarna volgt ook werk voor architectonische projecten. Al snel begint hij parallel aan de kunst die hij maakt te ontwerpen. Twee disciplines die in de loop van de tijd steeds verder vervlochten raken. Malerba ziet zijn werk als een directe voortzetting van zijn kindertijd waarin hij speelde met alles wat hij vond en maakte wat hij verzon. "Ik geef de ironie nooit  op, ironie is een serieuze zaak. Als een goed idee ook nog leuk is, kan ik het niet laten om het te realiseren"

Voor Seletti ontwierp Malerba een hele reeks bijzondere ontwerpen. Van kasten tot kaarsenstandaard, allen doordrenkt met een grote dosis magie.

 

Seletti

is een Italiaans designlabel dat is opgericht in 1964. Van het begin af aan streefde het een eindeloos productonderzoek na, waarbij innovatie en originaliteit centraal stonden. De collecties bevatten zowel kunst als iconen van het dagelijks leven, objecten die een boodschap van vorm overbrengen. Speels, verrassend en, heel Italiaans.

Merk / Designer
Seletti / Marcantonio Raimondi Malerba

gewicht
2

Afmetingen
ø 25,5 cm, hoogte 26,8 cm

Materiaal
Kunststof 'Resin' en glas

maximale wattage
incl LED lamp

Snoerlengte
2,5 m

Spanning (Volt)
230 Volt

© 2017 - 2023 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss