Vorige Nr 22 van 44 Volgende

Totem sjaal - Donna Wilson

€ 124,00 (inclusief btw)

Over de Totem Sjaal van Donna Wilson

Deze prachtige lamswollen sjaal genaamd 'Totem' is niet alleen warm door de wol, ook door de vriendelijke gezichten die als een totem boven op elkaar staan.

De Totem-sjaal is fijn breed voor extra warmte. Te krijgen in de kleuren zwart, grijs of mosterd (bijna geel).

100% lamswol, gebreid in Schotland.

Afmetingen: 174 x 30 cm

 

Donna Wilson

Donna Wilson groeide op op een boerderij waar een oud kippenhok als speelterrein diende, ze poppen maakte van twijgen en taarten van modder. Dit is waar de basis ligt voor haar beeldentaal.

Al jong werkte ze met textiel en wol. Toen zij oud genoeg was vertrok ze naar Londen naar de Royal College of Art en begon haar eerste zelfgebreide producten te verkopen. Inmiddels is haar studio uitgegroeid tot een bedrijf dat producten verkoopt in meer dan 30 landen over de hele wereld. De collectie is uitgebreid: er zijn meubels, kussens, dekens, knuffels en kleding. De producten van Donna Wilson worden gemaakt door een netwerk van getalenteerde ambachtslieden uit de UK.

Donna Wilson werd uitgeroepen tot Designer of the Year door Elle decoration’s British Design Award. Ze had een tentoonstelling met beeldhouwwerk en schilderijen in het Yorkshire Sculpture Park, ontwierp een kinderkleding lijn voor het label John Lewis, en heeft nu ook een eigen dames kleding lijn: Phew!

Merk / Designer
Donna Wilson

Afmetingen
174 x 30 cm

Materiaal
lamswol

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss