Nr 8 van 41

Beschermengel - Ottmar Horl

Artikelnr.: 0190015
€ 190,00 (inclusief btw)
Voorraad: 1 stuk. Voor 16 uur besteld, morgen in huis.

Guardian Angel - Ottmar Horl

De beschermengel of 'Guardian Angel' van Ottmar Horl is toegepast in het project "It Happened In Paderborn - Earthly Power and Heavenly Powers" waarin hij 400 Beschermengels in het centrum van Paderborn plaatste.

De engel is 64 x 41 x 25 cm en speciaal geschikt voor buiten. Er is een ophangsysteem bij te krijgen, en een extra UV beschermingslaag, voor nog betere bescherming voor buiten.

Ottmar: "Mijn beschermengel is er voor noodgevallen. Tijdens een normale levenscyclus moet iedereen op een verantwoorde manier handelen. De beschermengel mag alleen worden ingeschakeld als alle andere mechanismen die voor ons beschikbaar zijn als verstandige individuen hebben gefaald. En dan denk ik dat hij zijn roeping zal kunnen vervullen. "

 

Deze beelden zijn zowel gesigneerd als ongesigneerd te koop. We verkopen altijd de orginele werken. Gesigneerd zijn ze duurder: zie foto hieronder voor een voorbeeld van een door Ottmar Horl gesigneerd gouden stokstaartje.

 

Op zoek naar meer beelden van Otmar Horl? Klik hier voor een overzicht van het werk dat wij van hem verkopen.

Mud in May is officiële dealer van Ottmar Horl, je kunt al zijn werken bij ons bestellen, gratis te bezorgen en indien op voorraad binnen 24 uur binnen Nederland en Belgie geleverd. Voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

Ottmar Horl

is een Duitse conceptuele kunstenaar, beeldhouwer, installatie, actie, fotografie en objectartiest. Hij bereikte wereldwijde bekendheid dankzij zijn radicale, avant-garde kunstconcepten en grootschalige projecten met seriële sculpturen in openbare ruimtes, gebaseerd op zijn onderscheidende definitie van beeldhouwkunst als een organisatieprincipe. Hij wordt beschouwd als een "aanstootgevende en directe strateeg die campagne voert voor een nieuw type openbare kunst" en de meest succesvolle kunstenaar die multiples maakt, een kunstenaar die zijn visie op kunst voor iedereen implementeert en de democratisering van de beeldhouwkunst als geen ander tot nu toe promoot. Zijn belangrijke bijdragen op het gebied van beeldende kunst hebben hem verschillende onderscheidingen opgeleverd, waarvan de laatste, de CREO Innovation Award, werd toegekend door de Deutsche Gesellschaft für Kreativität e. V. en aan Hörl werd aangeboden op de Goethe Universiteit in Frankfurt am Main in 2015. Sinds 1999 is Hörl voorzitter van de Academie voor Beeldende Kunsten in Neurenberg en sinds 2005 president van de Academie. Bovendien is hij een van de oprichters van de groep Formalhaut. Ottmar Hörl woont en werkt in Wertheim, Frankfurt am Main en Neurenberg.

Merk / Designer
Ottmar Hörl

Afmetingen
64 x 41 x 25 cm

Materiaal
door en door gekleurd kunststof

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss