Vorige Nr 124 van 169 Volgende

Gouden konijn spaarpot / Moneybox Bunny gold - Pols Potten

Artikelnr.: 8718142051478
€ 79,50 (inclusief btw)

Gouden konijn spaarpot / Moneybox Bunny gold - Pols Potten

Deze gouden spaarpot in de vorm van een konijn kun je in twee vormen krijgen: de 'belly' waarbij je het geld in zijn buik stopt, of de 'bum' waarbij je het geld in zijn kont stopt.

Zeer hoogglans glimmend goud, deze knetterende konijnen!

De spaartpot is gemaakt van porselein en heeft de volgende afmetingen:

moneybox bunny bum: L13 x B20 x H21 cm
moneybox bunny belly: L21 x B16 x H22 cm.

Komt in een mooie cadeauverpakking!

 

Mud in May is officiële dealer van Pols Potten, je kunt al hun ontwerpen bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel! Pols Potten heeft sinds 2018 een hele reeks prachtige, zeer verfijnd gemaakte kunstplanten in haar assortiment, in felle, opvallende kleuren zoals geel of rose. Wij vinden ze echt prachtig, maar kunnen ze niet allemaal op voorraad hebben: we kunnen ze echter wel voor je bestellen. Dus wil je een andere kunstplant van Pols Potten kopen dan die wij hier tonen, bel (020 7372518) of mail dan even!

 

Pols Potten

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Ze brengen een uitgebreide collectie op de markt waardoor je het merk regelmatig tegenkomt in verschillende media en vooraanstaande winkels in binnen- en buitenland.

Alle Pols Potten producten ontstaan in de Pols Potten studio, onder leiding van Jan Wolleswinkel.

"Hierbij maken we maar al te graag gebruik van de creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld. Tijdens onze reizen vinden wij hen of zij vinden ons. Is er een klik en begrijpen we elkaars humor, dan ontstaan de mooiste dingen! Pols Potten studio zorgt voor de samenhang en zo komen we tot een caleidoscopische collectie, elk seizoen opnieuw."

Merk / Designer
Pols Potten

gewicht
1

Afmetingen
moneybox bunny bum: L13 x B20 x H21 cm moneybox bunny belly: L21 x B16 x H22 cm.

Materiaal
porselein

© 2017 - 2022 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss